發新話題

關於驗身的問題...

引用:
原帖由 candy09 於 2010-2-3 05:15 PM 發表
大家都傾體檢~~咁同你地分享下

一家專業調查公司對某大城市中的100名年齡在20至50歲的白領進行了一次調查,被調查者從事的是計算機軟件、郵電及通訊工程、商業流通、媒體廣告、策劃咨詢等新興時尚行業。調查資料顯示 ...
嘻嘻,講得幾好!!
一個聰明啲女人,首先噈係學會保護自己身體,而定期啲體檢,噈係一張握在自己手上啲護身符……
以上係我個人見解

引用:
原帖由 jenny06 於 2010-2-2 02:37 PM 發表

咁近期有無活動搞?
近期主要系全方位健康檢查一人$1088,貳人$1680
當然都會有個會員專享活動

引用:
原帖由 elsaluo 於 2010-2-2 03:18 PM 發表

我個人認為係距度真係唔抵,價錢貴,其實唔一定好
勸仲係去返優越,性價比高
其實間間都差不多的,可能有D多幾個項目,又或者其他方面好DD,又或者賣品牌姐
優越都唔錯啦,適合大家,唔需要咁貴就可以做個全面的body check!

引用:
原帖由 elsaluo 於 2010-2-5 10:51 AM 發表

除佐會員專享,其實仲有根據客戶需求量身定做啲美麗人生女士檢查、精明男士健康檢查套餐
果D都係專為追求健康啲精英人士提供,咁視乎你想檢查乜嘢; ...
咁你都留意到!醒目!

引用:
原帖由 Shirly 於 2010-2-5 08:31 PM 發表

近期主要系全方位健康檢查一人$1088,貳人$1680
當然都會有個會員專享活動
會員活動系咩??

引用:
原帖由 NASAA 於 2010-2-7 10:47 PM 發表

我個人認為價錢太平你更要小心, 可能捒佐間唔係幾專業而d結果唔係好幾準,身體要緊, 有d錢是唔慳得.
多謝你的建議,我會小心D!

jenny,關注下網站啦~~~~網站更詳細!

引用:
原帖由 candy09 於 2010-2-9 10:09 PM 發表

咁我想請問聲優越既價錢無咁貴,信唔信得過啊~?
咁你可以上網查一查的,或者打個電話問一問,或者去現場踩踩場!

引用:
原帖由 candy09 於 2010-2-9 10:09 PM 發表

咁我想請問聲優越既價錢無咁貴,信唔信得過啊~?
唔係價錢貴噈信得過加,仲要對比其它方面,其實優越體檢係一間正規嘅體檢中心,我之前去過,覺得唔錯,服務幾好,你可以去睇睇先……

大家新年快樂啊,最最最緊要系身體健康!!
支持呢個貼~~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。