發新話題

關於驗身的問題...

引用:
原帖由 elsaluo 於 2010-2-25 10:11 PM 發表

好似仲可以寄報告架,唔洗返去囉,不過我個人覺得醫生親身講解會好d
同解!最好親自過去咯,去同醫生交流下!

引用:
原帖由 candy09 於 2010-2-26 09:21 AM 發表

咁好啊,咁我大概幾時翻去羅報告啊?
啊?上面有人講佐啵。。。。
14日時間。。。。

引用:
原帖由 elsaluo 於 2010-2-25 10:11 PM 發表

好似仲可以寄報告架,唔洗返去囉,不過我個人覺得醫生親身講解會好d
“ 好似”......唔確定噶?

引用:
原帖由 candy09 於 2010-2-26 04:40 PM 發表
樓上,thx.  

我發雞盲冇見到,呵呵。
咁如果我唔得閒去羅,可唔可以寄俾我啊?
可以,你要同醫生講清楚

引用:
原帖由 jenny06 於 2010-2-27 12:28 PM 發表

“ 好似”......唔確定噶?
可以郵寄報告,不過醫生講解報告系唔收費的

引用:
原帖由 NASAA 於 2010-2-27 03:26 PM 發表
咁我想問下佢地果邊嘅姑娘會唔會打電話通知返去睇報告~~
會打電話通知的

引用:
原帖由 Shirly 於 2010-3-2 01:01 PM 發表

可以郵寄報告,不過醫生講解報告系唔收費的
收到,咁我想問如果約佐時間後,想改期得唔得?

同埋報告可否他人代取?

咁我就唔知呀,不過應該冇問題!

引用:
原帖由jenny06於 2010-3-3 09:31 AM 發表

收到,咁我想問如果約佐時間後,想改期得唔得?
得噶,無問題的

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。