發新話題

您的組成成份

引用:
原帖由 笨笨~ 於 2006-7-25 12:22 PM 發表

你有冇加埋果兩個正字呀?!
有呀,我將佢成個名copy過去wow................

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-7-25 12:29 PM 發表

唔好研究呢個問題喇
冇錯,不必深究了.................

㊣修羅-黑暗㊣的成份如下:

[網球王子] 河村隆的熱血:23.27%
[鋼之鍊金術師] 愛德華.艾力克的衝動:21.61%
[鋼之鍊金術師] 桂杜尼的飢不擇食:18.06%
[翼] 小櫻的愛睡:14.30%
[網球王子] 手塚國光(神人?):12.35%
天邊一朵雲:8.56%
[海賊王] 羅洛亞.卓洛(路痴):1.84%

係啵...點解我又會唔同???

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-7-25 12:34 PM 發表
㊣修羅-黑暗㊣的成份如下:

河村隆的熱血:23.27%
愛德華.艾力克的衝動:21.61%
桂杜尼的飢不擇食:18.06%
小櫻的愛睡:14.30%
手塚國光(神䠮..
同你查既野一樣bor,鬼王..............

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-7-25 12:50 PM 發表

同你查既野一樣bor,鬼王..............
呵呵~~~
咁...我知咩事了~~
XDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-7-25 12:54 PM 發表

終於上岸,唔繼續返去個塘度游喇喎
當然~~~
我起碼知道有人同我同結果先知道的啊

突擊高達的成份如下:

* [鋼之鍊金術師] 桂杜尼的飢不擇食:42.96%
    * [薔薇少女] 真紅的貴氣:26.09%
    * [多啦A夢] 技安的暴力:20.68%
    * 飛天遁地攀山涉水踏沙履冰穿林越洋伸張正義嫉惡如仇急市民所急想百姓所想支持一國兩制維護世界和平擁有Qo麥標誌的精英(洗唔洗咁長呀):5.97%
    * [死亡筆記] L的怪異:3.93%
    * [薔薇少女] 蒼星石的冷靜:0.31%

引用:
原帖由 alan19921111 於 2006-7-25 03:10 PM 發表
飛天遁地攀山涉水踏沙履冰穿林越洋伸張正義嫉惡如仇急市民所急想百姓所想支持一國兩制維護世界和平擁有Qo麥標誌的精英

堅野黎架wo
超勁
估唔到我有d咁既野,自己都唔發覺

[網球王子] 不二周助的天才:61.28%
[鋼之鍊金術師] 雲尼.諾貝爾的開朗:16.35%
[海賊王] 山治(花痴):15.68%
[翼] 小狼的愛護:5.98%
[鬼眼狂刀] 梵天丸的獸慾:0.45%
[網球王子] 大石秀一郎的一眼關七:0.26%

中林義貴(制服狂加戀童癖加偷拍狂加美少女電玩狂)
好多人都係依個

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。