19 12
發新話題

笑下啦香港人

笑下啦香港人

> > 桑拿入面…
> > 骨妹 :[Sen山, 你蝕唔蝕飯? ] (先生你食唔食飯)
> > 男客人:[??.......]
> > 骨妹 :[sen山, 射個精嗎 ?] (先生, 寫個 drink嗎?)
> > 男客人:[err.......] ( 面都紅晒)
> > 骨妹 :[ sen山 , 要唔要做雀仔按摩呀?按完仲可以除…] (腳低按摩……鎚……)
> >
> > 正宗潮洲菜 …
> > 客人:"伙計, 有咩好介紹呀 ?!"
> > 伙計:〝食老鼠拼盤啦,有老鼠蛋、老鼠腸、老鼠豬耳,但冇老鼠鵝〞( 滷水拼
盤 )
> >
> > 深圳麥當勞…
> > 港客:〝唔該一個豬柳漢堡。 "
> > 店員:〝要蛋呀。〞
> > 港客:〝唔要蛋喇唔該!〞
> > 店員好勞氣:〝你要蛋呀!〞
> > 港客開始勞氣:〝我唔要蛋喇,我淨係要豬柳漢堡咋!〞
> > 店員更勞氣:〝要蛋一蛋呀,要蛋十分鐘呀 ……〞
> >
> > 入境處 …
> > 遊客:"要睇新款證定畜牲證呀?" ( 身份證定出生證?)
> >
> > 巴士站…
> > 遊客:〝Sen山唔該,請問你有冇生痔瘡呀?(有冇散紙唱 )
> >
> > 街道上…
> > 遊客 : [請問侏儒村係邊?] (G2000)
> >
> > 數碼通…
> > 遊客 : [呢個管睇到雷電嗎? ]
> > 售貨員 : [唔怕, 好安全的… ]
> > 遊客 : [無雷電顯示功能嗎 ?!] (來電顯示 )
> > 售貨員 :[ 手機唔駛用避雷針的 ~]
> > 遊客 :[咁我部手機可唔可以出煙先 ? ] (trade in)
> >
> > 豐澤電器…
> > A遊客:〝請問呢部電視機有冇電視框呀?〞 (Discount)
> > 售貨員:〝當然有啦。〞
> > A遊客:〝咁電視框幾多錢呀? "
> > 售貨員:"唔好意思要成架買,冇得要個電視框; 〞
> > B遊客:"請問忍忍支係ben?另外呢度有冇死守間?〞﹝影印機、洗手間﹞
> >
> > 髮型屋…
> > 髮型師:[小姐想點剪呀 ?]
> > 小姐:[師父,同我剪得多神似 D !]
> > 髮型師:[己經好神似嫁喇]
> > 小姐:[唔係神似,係要有神似! !] (要有層次 )
> > 髮型師:[小姐想做 D咩顏色呀?]
> > 小姐:[我想做好似森林咁既色! ] (深藍色 )
> > 髮型師:[森林 ?? ]
> > 小姐: [係呀~~]

臨尾唔知同佢剪左個咩頭出黎~

sen山 = 森山
勁好笑
[

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-8-2 02:35 PM 發表
臨尾唔知同佢剪左個咩頭出黎~
會係...一個綠色係樹形~
XD

引用:
原帖由 顏春 於 2006-8-2 04:54 PM 發表
真人真事

顏春:喂!你死去邊呀家陣?(手機響起)
@@:我係左角呀!!
顏春:咩呀,你見到我咩?你0係我附近呀?!左角無人喎?!樓上定樓下堮..
我都有單...

一齊搭lift...

香港女人: 你地一陣去邊啊~?
大陸女人: 我地一陣去劍宗啊~~
香港女人: 劍宗???邊度黎架???????
大陸女人: 劍宗呀~ 行太古梘長啊~~

劍宗 = 金鐘 =口=

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-8-2 06:01 PM 發表

我都有單...

一齊搭lift...

大陸女人: 劍宗呀~ 行� ...
呵呵,去灑太極劍

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-8-2 06:01 PM 發表

我都有單...

一齊搭lift...

大陸女人: 劍宗呀~ 行堮..
劍宗見唔見到劍聖架
睇天下睇得多

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-2 11:39 PM 發表

荃灣果間濠江果次都搞笑
問我地係咪"死埋一齊"
死埋一齊?!
佢想講乜?!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-2 11:42 PM 發表

咁我去左間茶餐廳先,我叫左野飲
影跟住到,佢叫野飲啦
個落單既阿姐就問我地係咪死埋一齊(寫埋一齊)
笑死我,跟住次次食野都玩玩佢

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-2 11:52 PM 發表

玩極都唔厭
XDDD
最好玩係講佢又唔知,話佢又唔明,笑佢又唔走,鬧佢又唔嬲

19 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。