發新話題

終於哭到出黎

終於哭到出黎

Sample Text
零晨3點50分,
今日成日好唔開心,一路比人呃,
涼都沖左4次,比人呃真係唔好受,
諗起佢講的大話,都幾好笑,
3點50分終於 哭左出黎.
女人到祗係咩動物,點解大話可以一個接一個,
個心好亂好亂!!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:01 AM 發表

女人不嬲唔可信
我都上得當多,唔會再信女人
好好好唔開心丫,
留緊水添...
如果佢唔係send錯信息,send左比我.
我仲係條水魚~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:05 AM 發表

以彼之道,還施彼身
佢點對你傷你,萬倍還比佢
佢仲同我講,佢的fd點cheap點cheap!
原黎佢都係同度中人~
女人,以後我都唔會信.

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:13 AM 發表

女人,經常口講一套,做就另一套,同埋有口話人,無口話自己
thx~修羅同我king下 o計~
換件衫四圍行下先....
灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰灰爆

修羅咁野仲味訓丫~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:17 AM 發表

岩岩幫Eric個FD check完部電腦之嘛
慣左夜晚先做野,夜晚先有心情做
天光先訓
加油~88
出去行行,就黎要睇e生~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:21 AM 發表

睇開D,呢段時間最好唔好諗咁多
大覺訓唔去諗
在呢個時間諗得多,做既決定多數都唔岩,多數會後悔
或者你講的岩,
唉,去食餐飽先,
什麼唯獨愛我...全部都係假,

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:26 AM 發表

放開懷抱,盡情吃喝玩樂,唔好諗D唔開心野啦
悶想搵人傾計的話,唔嫌我煩我無所謂架
哈哈,你都好人~
多謝同我king左咁內~
4點幾唔想打擾你,
早D訓la.
88.......

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:32 AM 發表

哈,我仲眼光光
睇緊電視之嘛
你早D訓早D抖就真呀
出去吃野,唔介意咪一齊出黎吃,
我住上水~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:37 AM 發表

哈哈,上水,一個我唔願去既地方
呃我傷我最深既犯婦人,就係住上水!
荃灣的話就陪下你食無所謂
修羅 睇你仲傷的重過我~
but,點都好..祝大家好運~
9月1日又要見到佢,煩~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-8-9 04:43 AM 發表

有時,可以見到,都唔知係好事定壞事....
我自己都分唔清自己想唔想見到佢,哈哈
哈哈,3talks又出一個愛情專家~
修羅比d意見fit晒~
thx~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。