19 12
發新話題

百老匯同事請進

引用:
原帖由 eric 於 2006-8-17 01:55 AM 發表

咪玩啦,豐澤呢o的邊會係百記死對頭!!
水貨要咁o既價錢,唔代表行貨都要的!!
nokia公價$4900有找 (好零丁,唔記得左正確價錢)

我聽日返公司幫妳問䠮..
好呀~唔該晒呀~
我都唔知好唔好買第1批新機好.
好似第1批通常都係有問題的-,-"我有無講錯呀?
你仲未公開你係邊度做啵~死對頭係邊間呀?
仲有如果出左你可唔可以用員工價便d幫我買呀

第一批機...睇下係邊度出啦!!
如果係nokia本身o既,ok冇問題o既!
如果係其他跟台出o既...小心o的law!!

可以幫妳問,我唔建議一出就買係因為太貴
實會跌價o既

P.S 我唔開名喇,不過我以前都有講過好幾次
路人甲,四圍八囧rz...

如果冇記錯的話,我門市應該係四千七
再跟四寶 & 512MB memory card

我自己買的話,實價firm唔到
妳預四千四左右度啦

引用:
原帖由 eric 於 2006-8-17 10:16 AM 發表
如果冇記錯的話,我門市應該係四千七
再跟四寶 & 512MB memory card

我自己買的話,實價firm唔到
妳預四千四左右度啦
姐係你門市有貨到左架啦?
如果岩岩出都係4千幾..我真係可以接受到
如果你果度有我黎buy~
or你幫我買~
不過果4寶係咩@@?
我上佢個網睇佢話...:

不過上圖係台灣出既.唔知香港係咪又係包呢d野^^

其實我想問下間間百老匯的贈品都唔同, 係o米可以叫佢比多D?
[fly][/fly]

引用:
原帖由 [kae′] 於 2006-8-17 11:15 發表

姐係你門市有貨到左架啦?
如果岩岩出都係4千幾..我真係可以接受到
如果你果度有我黎buy~
or你幫我買~
不過果4寶係咩@@?
我上佢個網睇佢話 ...
台灣還台灣,香港還香港!!
每個地區o既都送唔同o既野,唔會一樣!!
買部近五千o既電話,我接受唔到!
我寧願買部PDA Phone

至於百記贈品問題,呢o的係商業秘密,不便講!
不過佢唔會因為你R多o的野,佢就送多o的野!
佢最多係搵o的剩蔗贈品質俾你

一般買手機會送o既贈品係
代用電、代用差電器、保護貼、大容量o的o既記憶卡!
另外就係每季o既promotion贈品
有時甚至會送o的cheap cheap藍牙耳機

引用:
原帖由 eric 於 2006-8-17 04:46 PM 發表

台灣還台灣,香港還香港!!
每個地區o既都送唔同o既野,唔會一樣!!
買部近五千o既電話,我接受唔到!
我寧願買部PDA Phone

至於百記贈品問題,呢o的係 ...
咁姐係香港既packing淨係得咁多野-,-"?
咁係咪有貨到左姐而家~?
我想知預8月尾有得買定係9月頭先出呀~

引用:
原帖由 [kae′] 於 2006-8-17 22:23 發表

咁姐係香港既packing淨係得咁多野-,-"?
咁係咪有貨到左姐而家~?
我想知預8月尾有得買定係9月頭先出呀~
我都話已經出左law..........................................................................................................

引用:
原帖由 eric 於 2006-8-18 02:14 AM 發表

我都話已經出左law..........................................................................................................
你果時答【好似】到左啦-,-我點知係咪真架喎~
但係點解咁多shop都未有你地shop會出左架呢@@"
真係好想知快d係pm度答我啦~

19 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。