31 1234
發新話題

大陸上不到 3talk

大陸上不到 3talk

大陸上不到 3talk
跟本主頁入唔到,點解??
上個月都冇事

IP問題~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-2 11:23 PM 發表

高人,唔識就咪亂up誤導人啦
其他人唔知你半桶水,比你誤導晒啦
唔係丫,因為係大陸有d網絡商俾果d ip 係上唔到香港網.
唔信,你可以試下~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-3 12:50 AM 發表

絕大部份原因係由於網絡delay問題啊.....
= =".....
仲有,因為我見過申請網絡內容書,連唔到地方地方收費就唔同,

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-3 01:13 AM 發表

所以你就即刻講到好肯定咁話在大陸上唔到黎
等其它唔清楚既人見到,就以為大陸會上唔到
跟住大陸就無人黎喇,咁就夠晒安靜,幾好啵
.............
冇d 咁ge 意思.....
if 真係上唔到.就唔會睇到呢段野.睇到,就證明佢上到~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-3 01:29 AM 發表

但近排好多死人大陸II走黎違規宣傳
我都Ban左好多個
佢地宣傳其他論壇,po d 野都亂黎....
3talks 搞咩...都係好慢.....

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-3 01:34 AM 發表

只要性人一日得閒,都唔知佢又會搞D乜出黎
............................
佢真係咁得閒.....
= ="係唔係就黎改版~~

國內一向都有網上自動剔除系統,如果網站內容有敏感字句就會被禁連,然後審查內容是否有問題,例如,如果內容涉及發能功率、光澤綿胎、淥死人等等就會抽出有關網站發起人,然後進行大審判,問你怕未!呢!剛剛先判左個5年之麻!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 noris2001 於 2006-9-2 09:53 PM 發表
大陸上不到 3talk
跟本主頁入唔到,點解??
上個月都冇事
當然上唔到啦,我地係3Talks , 唔係 3Talk

引用:
原帖由 道明 於 2006-9-3 04:59 AM 發表
國內一向都有網上自動剔除系統,如果網站內容有敏感字句就會被禁連,然後審查內容是否有問題,例如,如果內容涉及發能功率、光澤綿胎、淥死人 ...
大陸d刑法真係唔掂.

31 1234
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。