18 12
發新話題

我桌面多左個dxva_sig的Notepad, 什么來的

之前曾DEL過, 但今晚無啦啦又見返
用掃毒掃過, 又唔似中毒, 我好乖無用這部機上咸網GA
點解會咁...什么來的, 各大大可解答嗎?

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-22 11:17 PM 發表
係咪用過部腦睇DivX既戲或者壓片轉片呀
um...最后用DVD 睇過 老翻 為人民服務演唱會, 聽過正版KENNG G囉
無咩特別

用AV RACK聽KENNG G的

DEL 左~ 最怕係D木馬
我這台電腦真的只上幾個WEBSITE ONLY
我上LEE度都是因為 做尼 FANS~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-22 11:34 PM 發表

多餘啦,睇得書多咩,木咩馬丫,你部電腦有國家機密,銀行機密咩,D hacker 鬼得閒搞你部二打六電腦咩
講得好
我完全無理 D 乜毒物毒
用左 NOD32 之後 部腦好似百毒不侵咁
乜都唔怕 乜春咸網 大陸網 我都照上 都好似無乜樹咁
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-23 12:07 AM 發表

基本上有個NOD32都已經夠做夠照
但用左之後 覺得行得慢左 開機起碼等五六分鐘先上到網
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-23 12:10 AM 發表

唔多正常啵
用NOD32,理論上應該快好多,因為佢負載好細之嘛
每次開機 個NOD32 icon 都會出來 run 好耐 等到佢 run 完 先上到網
我都習慣左囉

總之, 這部電腦好煩, 咩卡數, 學校A/C都用這台
所以要特別小心

Symantec AntiVirus ... ok ma ???

今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 衛蘭 於 2006-9-23 03:11 AM 發表
Symantec AntiVirus ... ok ma ???

我都用這個的
今晚又無啦啦出左黎 dxva_sig notepad...
我都無睇過什么, 只是上youtube, 同打天使之戀

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-9-24 12:12 AM 發表

我都用這個的
今晚又無啦啦出左黎 dxva_sig notepad...
我都無睇過什么, 只是上youtube, 同打天使之戀
oh , i am using NOD32 now ...

今晚同你食左佢 !!!

18 12
發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。