發新話題

屋企電話號碼比人換左

這公司真好做..... .....抓邊位...邊位就放假....何小姐抓了五天....放假...陳先生放假.....余小姐放假....明天姓朱小姐可能都要放假.....

引用:
原帖由 一生人 於 2006-11-17 10:28 PM 發表
這公司真好做..... .....抓邊位...邊位就放假....何小姐抓了五天....放假...陳先生放假.....余小姐放假....明天姓朱小姐可能都要放假.....
佢撒你姐~~

係我唔忍佢。

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-18 03:35 AM 發表

佢撒你姐~~
我六点幾打去抓姓朱....佢D同事話佢廣電話不能接...我話遲D打去抓佢小......佢就六點七到抓我..(第一次有人復我)...佢話明天何小姐會抓我喎...(都不知有無這個人)....又明天......

引用:
原帖由 一生人 於 2006-11-18 09:55 PM 發表

我六点幾打去抓姓朱....佢D同事話佢廣電話不能接...我話遲D打去抓佢小......佢就六點七到抓我..(第一次有人復我)...佢話明天何小姐會抓我喎...(都不知有無這個人)....又明天...... ...
傻GA你~家陣你玩我呀?
又朱先生又何小姐? 你答唔到我, 就搵個答到的聽~
十日啦! 信唔信上東方寫臭你地啦~
這十日點計先? 你係唔係全心玩野呀?
而家你地的服務有問題, 攪到我好似救你地幫我做野咁...
你咩態度先? 你最好比個合理的理由我~ 一起今日同我整掂佢
唔係我實FAX晒比D報紙~ 寫臭你地D服務, 我最后先去消委告你地

禁搞野...=3=

我去消委告佢了....十幾日後叫我號碼...(我們不收你號費.....50元).....

有線今天終有人打電話給我...話可以比番個舊號碼我喎....但給他兩天時間.....

喺度同大家分享一下九倉黑暗經歷
九倉絕對信唔過,幾年前佢有個電話pan好抵,只係幾十蚊一個月
所以我毫不猶疑就打電話去申請,當畤我住長沙灣區,
佢就約我兩個星期後上嚟安装,點知到咗個日全日都無人上門安装
亦無打我手機聯絡我,咁我就不了了知,事隔(四個月後)
當畤我巳搬離長沙灣區,九倉打電話比我,佢話巳經喺地下舖咗線可以幫我安装電話,
我就話佢知我巳經搬咗去第二區唔需要安装,
佢竟然要我比返$400以上嘅安装費,我當然唔比啦
用都末用過,而且約定日期又無人上門安装同通知
幾個月後先至揾我,仲話搬咗唔装電話都要陪返佢喺地面鋪線嘅安装費
唔知以為喺成條元洲街鋪線係為咗我一個客户而舖咁!
之後仲衰到揾收數公司打嚟話唔比返啲錢就上門收數,
問我信唔信佢會上門收數,簡直離哂大普
而且我跟本無簽過任何文件又從來無用過佢條電話線,
最終,當然去消委會到投訴,佢先唔敢再打電話嚟
之後九倉寄咗一封信嚟,話唔洗我比返啲鋪線費用佢喎!
講真佢啲手法咁離普,我跟本就無諗過比!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。