發新話題

會員被扣分後刪相抗議,現被禁言七日以儆效尤!

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-5 11:39 PM 發表
嬌枉過正,出貼都仲要扣分,貼漏左,通知我補番都唔係好難姐,以後齋睇算數,唔駛勞氣,叫個所謂版主貼晒佢啦
老友..咁你出完貼後有無睇吓自己有無做錯呀...你出咗貼後三個小時後見你唔改.....
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 +100 我很贊同 2007-4-6 10:30 AM
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

官官相衛!!
我全職貼相嫁!! 返工都返左八個鐘啦,三個鐘??打橫黎!!
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 -200 惡意灌水 2007-4-6 10:33 AM

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-6 01:04 AM 發表
官官相衛!!
我全職貼相嫁!! 返工都返左八個鐘啦,三個鐘??打橫黎!!   
咁你下午四点幾出貼...你係返工定休息...到十一点幾你取消所有相..咁你係返工定休息.....
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 +100 我很贊同 2007-4-6 10:31 AM

今日係假期,我返公司係有d手尾要跟,做完就走得。
即使唔係返工,都唔等於我要坐係部電腦前面24個鐘,可唔可以出街?可唔可以訓覺?
我出貼純粹係想分享,你地唔鼓勵分享係你地o既事,我唔出貼仲慳工夫。

分被你扣左就罷就,又唔係錢,你唔駛回我,我都唔會再講,係咁,唔好煩。
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 -200 惡意灌水 2007-4-6 10:34 AM

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-6 01:38 AM 發表
即使唔係返工,都唔等於我要坐係部電腦前面24個鐘,可唔可以出街?可唔可以訓覺?
我出貼純粹係想分享,你地唔鼓勵分享係你地o既事,我唔出貼仲慳工夫。 :boy09 ...
打橫黎...果個係你喎..........

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-5 11:39 PM 發表
嬌枉過正,出貼都仲要扣分,貼漏左,通知我補番都唔係好難姐,以後齋睇算數,唔駛勞氣,叫個所謂版主貼晒佢啦
版主執行版規,違規帖被罰理所當然。枉你身為高級會員,有年幾會齡,竟然惡言相向兼且報復性刪除相片。你口口聲聲話分享,年幾以嚟連埋呢個都係發過3個主題,帖數得45,試問你又同人分享過幾多?又唔係一路以嚟齋睇!

現禁言七日,以儆效尤!

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-4-6 04:59 AM 發表

版主執行版規,違規帖被罰理所當然。枉你身為高級會員,有年幾會齡,竟然惡言相向兼且報復性刪除相片。你口口聲聲話分享,年幾以嚟連埋呢個都係發過3個主題,帖數得45,試問你又同人分享過幾多?又唔係一路以嚟齋睇!

現禁言七日, ...
咁我咪死得
我未開過POST係818喎
我冇圖片來源

引用:
原帖由 MONKAM 於 2007-4-6 05:51 AM 發表

咁我咪死得
我未開過POST係818喎
我冇圖片來源
3Talks又唔止娛樂818一個版區,你喺其他版區有貢獻咪得囉。

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-6 01:38 AM 發表
我出貼純粹係想分享,你地唔鼓勵分享係你地o既事,我唔出貼仲慳工夫。 :boy09 ...
分係我扣嘅!有不滿可以同我講!再唔係去投訴我都仲得!你好彩,勝哥禁你七日已經叫比足機會你。你自己好自為之啦!

搞咩呀 ??? 咁大鑊 !!! 嚇死人咩 !!!

今晚同你食左佢 !!!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。