發新話題

同樣美女如雲 有冇邊個岩心水架 ? (112P)

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-5-11 01:41 PM 發表
快d回水呀, 邊有272張呀, 仲要有條mou lei加佢分

衛蘭   2007-5-11 03:41   現金   +200   鼓勵文章
詢眾要求,已強制退款處理!
之前有條 download link已被我刪除,我重申,一切與圖片無關之東西必定刪除!

另外,鴨頭你梗係食咗豹子膽定喇!你居然話我哋尊貴嘅管理員係茂利!睇嚟我都要好好諗吓點樣招呼吓你先得喇!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

请问第四幅图果个系边个黎家?

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-5-11 01:41 PM 發表
快d回水呀, 邊有272張呀, 仲要有條mou lei加佢分

衛蘭   2007-5-11 03:41   現金   +200   鼓勵文章
你條膠鴨頭唔知頭唔知路就咪鬼出聲膠少陣啦 ...

仲要話我 mou lei ??? 你唔好見我善良就係得串進尺 ...

遲早我地成班過澳門捉你做大肉燒鴨 ...

今晚同你食左佢 !!!

我之前都比左錢啦

"callok   2007-5-11 11:43 PM   現金   -20   一句說話, 取巧 "
邊位呀 9唔塔8走黎扣分 有冇病呀你

引用:
原帖由 小喇星 於 2007-5-11 11:56 PM 發表
"callok   2007-5-11 11:43 PM   現金   -20   一句說話, 取巧 "
邊位呀 9唔塔8走黎扣分 有冇病呀你
我對你兩個帖子的評價就是取巧, 呃分, 如你繼續這種行為, 我會繼續扣

引用:
原帖由 callok 於 2007-5-12 12:00 AM 發表

我對你兩個帖子的評價就是取巧, 呃分, 如你繼續這種行為, 我會繼續扣
有幾取巧呀?你知唔知前因後果呀?

Thank you, will have next part or not?

super 正呀

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-5-11 21:20 發表

你條膠鴨頭唔知頭唔知路就咪鬼出聲膠少陣啦 ...

仲要話我 mou lei ??? 你唔好見我善良就係得串進尺 ...

遲早我地成班過澳門捉你做大肉燒鴨 ...

...
I think it would be the best if you can explain the reason of giving the marks (high) especially your action was 180% contrdicted with the other two members. This could eliminate the confusion and frustration. My 2 cents.

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。