發新話題

十四种食物讓你迅速瘦下半身

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-6-23 10:52 PM 發表

我都係扮下嘢啫
咁就整張相黎睇下啦

引用:
原帖由 無謂人 於 2008-6-24 11:49 AM 發表

咁就整張相黎睇下啦

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-6-24 08:50 PM 發表
呢碌野香港唔常見啵

引用:
原帖由 無謂人 於 2008-6-25 09:39 AM 發表

呢碌野香港唔常見啵
你食過都未定

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-6-25 09:55 AM 發表

你食過都未定

有咩食物會用架

引用:
原帖由 無謂人 於 2008-6-25 10:18 AM 發表

有咩食物會用架
葋蒟係一種叫「魔竽」的竽頭,切片、晒乾,蘑粉,就係葋蒟粉,或魔竽粉,加水蒸熟就食得。

其實佢只有纖維,無乜養粉,十分適合減肥人仕。

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-6-25 10:31 AM 發表
葋蒟係一種叫「魔竽」的竽頭,切片、晒乾,蘑粉,就係葋蒟粉,或魔竽粉,加水蒸熟就食得。

其實佢只有纖維,無乜養粉,十分適合減肥人仕。
葋蒟<<呢樣好似食過....

我去親B仔都食葋蒟凉粉

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-6-25 11:23 AM 發表
我去親B仔都食葋蒟凉粉
咁識食

引用:
原帖由 無謂人 於 2008-6-25 11:56 AM 發表

咁識食
唔知食乜吖嘛

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。