標題: 以前去 camp 必備 [打印本頁]

作者: 00770078    時間: 2009-9-1 11:27 PM     標題: 以前去 camp 必備

仲要開到大大聲
作者: 9spl    時間: 2009-9-2 11:37 AM

Is it 777 ?
作者: vwfl    時間: 2009-9-6 06:49 PM

去沙灘都唔少得
作者: agogock    時間: 2009-9-6 08:05 PM

系呀, 都唔知為乜, 咁死重, 仲要拎spare 電, 慘過做苦力,
作者: 風少    時間: 2009-9-17 10:31 AM

我對音响唔熟悉, 皆因細個冇錢。傳聞中既777, 我以前聽人讚到天下有地下無, 但外表睇落似乎平平無奇, 性能唔知, 未玩過。

當年有部野叫Pionner Disco-Robo, 外表睇好型, 就算宜家都唔覺out, 但比777更加大座, 難得當年有人肯托部「雪櫃」出街。
作者: vwfl    時間: 2009-9-18 04:05 PM

引用:
原帖由 風少 於 2009-9-17 10:31 發表
我對音响唔熟悉, 皆因細個冇錢。傳聞中既777, 我以前聽人讚到天下有地下無, 但外表睇落似乎平平無奇, 性能唔知, 未玩過。

當年有部野叫Pionner Disco-Robo, 外表睇好型, 就算宜家都唔覺out, 但比777更加大座, 難得 ...
提起Pioneer,大約七/八十年代,每逢暑假都有「先鋒牌你的六十天」大減價,價錢減得幾平。好多音響發燒友都會等到嗰時先去買。
作者: lohinming    時間: 2009-9-20 12:56 PM

Pioneer 有 nobo  ck5f      sharp 有 777   technics  有 rx3000   八十年代沙灘唔少得    真壞念   又水電又啤酒的日子

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0