標題: 好憤怒................... [打印本頁]

作者: ericlam01    時間: 2006-9-19 11:49 AM     標題: 好憤怒...................

本來小弟在公司唔想開域神個account,點知有個會員SVuhBjKp係度大肆宣傳,幸好Kae同一時間睇到ban佢account,thx!(我扣佢分扣到手軟,唔扣la)
作者: 衛蘭    時間: 2006-9-19 12:02 PM

i erased his topic in my area already la ...

作者: 吸血鬼    時間: 2006-9-19 02:16 PM

delete佢acc...ban埋佢ip啦~~
呢排好多小白~
我都出左短消息小佢~
作者: 吸血鬼    時間: 2006-9-19 03:32 PM

引用:
原帖由 ㊣艾域-光明㊣ 於 2006-9-19 03:06 PM 發表

鬼王發火,非同小可...............
好小火之嘛~~
作者: 道明    時間: 2006-9-19 03:45 PM

集合力量,咀咒佢爸爸唔再比零用錢佢,重要提早要求佢比家用,裞局計錯數,一定要佢比錢否則唔比出境,差佬電腦出錯,要通輯佢,剛剛又買左四箱PK-II,老婆昨晚比人氹左落搭買左三十幾萬Low B 香薰............
作者: 亡心    時間: 2006-9-19 04:43 PM

引用:
原帖由 道明 於 2006-9-19 15:45 發表
集合力量,咀咒佢爸爸唔再比零用錢佢,重要提早要求佢比家用,裞局計錯數,一定要佢比錢否則唔比出境,差佬電腦出錯,要通輯佢,剛剛又買左四 ...
使唔使咁毒呀....
作者: eric    時間: 2006-9-20 01:12 AM

因為某個人我都好憤怒...唉!
公司已經忙到趴晒地架啦....

作者: 吸血鬼    時間: 2006-9-20 08:50 AM

引用:
原帖由 ㊣艾域-光明㊣ 於 2006-9-20 08:34 AM 發表

該版其實近期出現違規宣傳情況的確嚴重,看來我們要同3talk高層討論下這個問題才可...............
大家都明白係講邊一個區...果一個區...真係要搞下啵...
果條友...劍2果版都冇出post宣傳...
作者: Kiss桃    時間: 2006-9-20 08:51 PM

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-9-19 11:49 AM 發表
本來小弟在公司唔想開域神個account,點知有個會員SVuhBjKp係度大肆宣傳,幸好Kae同一時間睇到ban佢account,thx!(我扣佢分扣到手軟,唔扣la)
林先生,

你好似已經有成20個3TALK ACCOUNT~
作者: 吸血鬼    時間: 2006-9-21 08:56 AM

引用:
原帖由 Kiss桃 於 2006-9-20 08:51 PM 發表

林先生,

呢個...有上冇落~~
作者: ericlam01    時間: 2006-9-21 06:02 PM

引用:
原帖由 Kiss桃 於 2006-9-20 08:51 PM 發表

林先生,

邊係呢...............
作者: aibo22    時間: 2006-10-21 02:53 AM

"集合力量,咀咒佢爸爸唔再比零用錢佢,重要提早要求佢比家用,裞局計錯數,一定要佢比錢否則唔比出境,差佬電腦出錯,要通輯佢,剛剛又買左四箱PK-II,老婆昨晚比人氹左落搭買左三十幾萬Low B 香薰............"

wow you guys really hate him
作者: 吸血鬼    時間: 2006-10-24 09:08 AM

引用:
原帖由 aibo22 於 2006-10-21 02:53 AM 發表
"集合力量,咀咒佢爸爸唔再比零用錢佢,重要提早要求佢比家用,裞局計錯數,一定要佢比錢否則唔比出境,差佬電腦出錯,要通輯佢,剛剛又買左四箱PK-II,老婆昨晚比人氹左落搭買左三十幾萬Low B 香薰............"

wow you ...
鬼叫佢好玩唔玩, 黎呢樹玩宣傳

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0