標題: 我想買部跑步機 , 有冇好介紹 ??? [打印本頁]

作者: 衛蘭    時間: 2006-10-4 11:23 AM     標題: 我想買部跑步機 , 有冇好介紹 ???

我想買部跑步機 , 有冇好介紹 ???
作者: eric    時間: 2006-10-4 11:57 AM

我多數出街跑,跑步機太傷 & 效益低
你知科技呢家野架啦,平有平玩貴有貴玩!

要睇下你需要玩幾多野先定到

作者: 吸血鬼    時間: 2006-10-4 12:00 PM

落街去跑公園好d 啵~
作者: 道明    時間: 2006-10-4 05:27 PM

我之前買過部單車機,諗住一路睇電視一路踩,點知玩左唔夠三個月就比左人,因為好少用。
之後又買左部推胸機,又諗住一路睇電視一路舉,點知玩左唔夠三個月又比左人,因為好少用。
然之後又買左張按摩椅,再又諗住一路睇電視一路按摩,點知玩左唔夠六個月又比左人,因為好少用。

後來我諗到,如果自己連去做運動既心都無,又點會晚晚自動自覺去玩部機

(以上內容衹係講我自己既心態,並不代表個個都係,所以注定係一個肥仔)
作者: 吸血鬼    時間: 2006-10-4 05:28 PM

引用:
原帖由 道明 於 2006-10-4 05:27 PM 發表
我之前買過部單車機,諗住一路睇電視一路踩,點知玩左唔夠三個月就比左人,因為好少用。
之後又買左部推胸機,又諗住一路睇電視一路舉,點知玩左唔夠三個月又比左人,因為好少用。
然之後又買左張按摩椅,再又諗住一路睇電視一路按 ...
少少肥好啊...有福氣啊~~!!!
作者: eric    時間: 2006-10-4 07:40 PM

引用:
原帖由 道明 於 2006-10-4 17:27 發表
最尾果句講得o岩!
如果冇做運動o既心,買黎都冇用

作者: 衛蘭    時間: 2006-10-7 07:46 AM

引用:
原帖由 道明 於 2006-10-4 05:27 PM 發表

作者: 衛蘭    時間: 2006-10-7 11:30 AM

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-10-7 11:02 AM 發表
衛蘭一向肥妹仔黎架啵,減咩肥丫~~

作者: 衛蘭    時間: 2006-10-7 11:51 AM

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-10-7 11:43 AM 發表

繼續做大肉豬啦~~

作者: 衛蘭    時間: 2006-10-7 12:13 PM

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-10-7 12:04 PM 發表

學你話齋:肥肥大大一定好好食

作者: 道明    時間: 2006-10-7 12:27 PM

女仔肥肥地都可以好可愛架,我以前唔太鐘意胡杏兒,但係佢依家肥o都o都,我覺得佢好可愛
作者: 衛蘭    時間: 2006-10-7 12:31 PM

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-10-7 12:16 PM 發表

咁記得唔好減肥呀~~

作者: aibo22    時間: 2006-10-21 02:45 AM

Get an eliptical
作者: aibo22    時間: 2006-11-22 04:02 PM

buy an elliptical la..more efficient
作者: 蝦米仔    時間: 2006-11-22 10:43 PM

落街跑吧~~ 跑步機是無用的! 佢同你原地跑差不多
作者: 211893484    時間: 2006-12-3 01:16 AM

是但買左唔洗用電既未得囉
平平地  玩到唔玩就掉...

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0