標題: 其實有線怪談 d 野真定假 ? 好浮誇 ... [打印本頁]

作者: 衛蘭    時間: 2006-10-16 01:42 PM     標題: 其實有線怪談 d 野真定假 ? 好浮誇 ...

其實有線怪談 d 野真定假 ? 好浮誇 ...
作者: 吸血鬼    時間: 2006-10-16 02:07 PM

真係唔知道...
不過...當故事睇就ok啦
作者: 道明    時間: 2006-10-18 05:57 PM

我無睇有線呀!不過經歷越原整,假既程度越高,
例如事主話:後黎呢,我問返D人/搵返D舊報紙,原來0個度死過人.....(多數都係假)
想知真既,我話你知,帶埋你去睇又點話
我成班人走去圍隻野都玩過,玩碟仙反碟又試過,去鬼屋影鬼相都玩過,呢D搵鬼經歷先好玩
但係終於有一次..........................................
作者: eric    時間: 2006-10-18 07:48 PM

我都有同感!
真係咁易俾你影到播出黎咩...

作者: 蝦米仔    時間: 2006-10-19 01:30 AM

大家唔好世界, 還是少扞擾人地好D

終於有一次什么呀?
作者: 衛蘭    時間: 2006-10-19 07:08 PM

引用:
原帖由 czkl 於 2006-10-19 06:43 PM 發表

我覺得有d都幾假下
所以我都係當故事睇就算
i think so la !!!
作者: 及〝時雨〝    時間: 2006-10-21 09:43 PM

故仔好多都係作出黎,
but 呢個世界真係有鬼.
本人試過一次.....
一生難忘....
作者: 衛蘭    時間: 2006-10-21 10:11 PM

引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2006-10-21 09:43 PM 發表
故仔好多都係作出黎,
but 呢個世界真係有鬼.
本人試過一次.....
一生難忘....
oh , really ? u saw it ? my god !!!

so , can tell us please ???

作者: 及〝時雨〝    時間: 2006-10-23 11:10 PM

引用:
原帖由 衛蘭 於 2006-10-21 10:11 PM 發表

oh , really ? u saw it ? my god !!!

so , can tell us please ???

咁要講返細個,9歲果振...
一日同家姐打交,,,突然一隻手,係地面慢慢升上黎,(的隻手,冇身冇樣)
跟隻申到好長,,,嚇到我直衝出門口,,,,門都冇關= =
咪到要問米= =~~(100%講真)
作者: 衛蘭    時間: 2006-10-23 11:58 PM

引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2006-10-23 11:10 PM 發表

一日同家姐打交,,,突然一隻手,係地面慢慢升上黎,(的隻手,冇身冇樣)
咪到要問米= =~~(100%講真) ...
oh , 9歲果振 ... so how r u now la ???
作者: 吸血鬼    時間: 2006-10-24 09:05 AM

引用:
原帖由 及〝時雨〝 於 2006-10-23 11:10 PM 發表

咪到要問米= =~~(100%講真) ...
真係有鬼的啊...
我...都唔知見過幾多次...
作者: 衛蘭    時間: 2006-10-27 03:19 AM

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-10-26 09:47 AM 發表

九叔你呢D真正係去嚇鬼喎!XDDD
oh , long no see la , where have u been ? in china ? alone ?

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0