標題: 收費貼圖(sorry去錯區) [打印本頁]

作者: frog    時間: 2006-10-24 12:40 PM     標題: 收費貼圖(sorry去錯區)

其實我只係做左一個月會員,頭兩星期免費貼圖,但後來去睇圖全部都十幾二十蚊,逼住收錢貼圖,你諗下個個新會員都係咁,之後會變成點?!

作者: 豪門一人    時間: 2006-10-24 07:38 PM

引用:
原帖由 frog 於 2006-10-24 12:40 PM 發表
其實我只係做左一個月會員,頭兩星期免費貼圖,但後來去睇圖全部都十幾二十蚊,逼住收錢貼圖,你諗下個個新會員都係咁,之後會變成點?!
哥哥仔~你都是收錢一份子架!唔好扮晒野啦~你覺得我有冇罵錯你呀!!!!
作者: sinyeung    時間: 2006-10-24 11:48 PM

引用:
原帖由 豪門一人 於 2006-10-24 07:38 PM 發表

哥哥仔~你都是收錢一份子架!唔好扮晒野啦~你覺得我有冇罵錯你呀!!!!
咁講句公道說話,雖然frog都有份出收費圖,但係只要你search下佢d post就會知道佢都出個唔少免費圖....我都相信佢收費都係為勢所迫o既.....
其實哩個"收費風"o既始作俑者係o個個叫 pops o既人先o岩
作者: frog    時間: 2006-10-25 01:03 AM

引用:
原帖由 豪門一人 於 2006-10-24 19:38 發表

我每十個貼圖裹面,得兩三個收錢!!!!!人地收十幾廿蚊,我先收三至六蚊!!!!!!咁都要俾你鬧!!!!!!!你search下我d post先la!!!!!!人兄!!!!!!!我就search過你d post嘞,你都無post過相上去,响貼圖區裹面果d就剩係得求相嘅post,(你覺得我有冇罵錯你呀!!!!)我吾係話你鬧錯我,但我覺得你無資格鬧我囉 仲有我post呢段野上嚟,吾係話我無收錢,而係我驚比我更新嘅會員會逼到好似我咁要收錢貼圖啫!!!!!

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0