標題: 揾笨低招---睇相要分! [打印本頁]

作者: so5472    時間: 2006-12-9 11:02 PM     標題: 揾笨低招---睇相要分!

今時今日,綱友肯開各位相片嚟睇,巳經係好比面啦!仲要用分來睇!?
作者: 域奇    時間: 2006-12-9 11:39 PM

有不滿可以喺置頂嘅意見區發表,覺得啲post收費唔合理可以唔買或者PM衛蘭同我,唔使專登開post講嘅。
作者: tfluk    時間: 2006-12-11 12:55 PM

引用:
原帖由 II5005QQ 於 2006-12-10 01:14 AM 發表

今時今日,綱友已會不止開相嚟睇,已經係好海容啦! 仲要咁Q自私!?
你 up 乜啊?寫野唔清唔楚。
作者: 衛蘭    時間: 2006-12-26 11:04 AM

oh , my god ...

作者: tfluk    時間: 2006-12-26 05:13 PM

引用:
原帖由 Raid 於 2006-12-26 03:12 PM 發表

今時今日,網友肯開各位相片嚟睇,已經係好俾面啦!仲要用分來睇!? 錯的
應該係...
今時今日,網友肯開各位相片嚟睇,已經係好畀面啦!仲要用分來睇!? ...
把句子改成如下結構,會否好一點呢?......

今時今日,網友願意花時間看各位的貼圖,
已經是給足面子的了,你居然還要人家付分數!?
作者: x169169    時間: 2006-12-26 05:29 PM

hahaha.......好樣衰ar.....出post俾人扣分.....仲要改錯字
作者: toester    時間: 2006-12-26 11:54 PM

好無聊啊
唔想付錢買貼咪唔好睇囉
嘈乜鬼呢
論壇有此功能
所有會員都有權使用的
作者: 小.    時間: 2006-12-27 12:35 AM

唔鐘意咪自己開個壇o黎玩下囉,自己鐘意貼咩就貼咩﹗
作者: frog    時間: 2006-12-27 12:58 AM

睇圖要分嘅話,其實好正常,只要價錢合理就ok la,唔駛咁勞氣嘅~~~~反而淨睇,唔覆或者唔貼果d咪仲底死la
作者: kongkccw    時間: 2006-12-27 01:17 AM

引用:
原帖由 flashcampaign 於 2006-12-26 10:37 AM 發表

一個無禮又自私的會員 ! 只管批評從不分享 ?
睇貼要分係遊戲規則 , 不喜勿回 , 不喜勿來 !
你有貼過圖俾其他人分享嗎 ?

你打一句錯三個字 , 標點符號亦錯 。
綱友 ≠ 網友
比面 ≠ 俾面
巳經 ≠ 已經

今時今日,綱友肯 ...
支持!最緊要「正」字~~

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0