標題: 方皓玟 + 衛詩 + 范萱蔚 + ella (64 pics) [打印本頁]

作者: sargison    時間: 2007-3-10 08:58 PM     標題: 方皓玟 + 衛詩 + 范萱蔚 + ella (64 pics)

xxxxxxxxx

啲相已經大大個 logo喺度喇,唔須要再貼埋條 link!再有下次必定扣分處理!

作者: sargison    時間: 2007-3-10 09:03 PM

作者: sargison    時間: 2007-3-10 09:07 PM

作者: ik504    時間: 2007-3-10 09:38 PM

1st!!! only 2 pics of Ella??? anyway, thanks a lot
作者: gigi_kwong    時間: 2007-3-11 01:45 PM

咁小ella嘅,唔制呀
作者: 域奇    時間: 2007-3-11 04:43 PM

引用:
原帖由 teddybape 於 2007-3-11 12:10 PM 發表
你唔該都無句就將我昨日去影的相一張不漏地貼上這裡,駛唔駛我俾埋其餘既你貼呀??你貼都唔緊要,重要唔列明出處,我亦已在講明轉載只要列明出處便可以,所以問你係咪唔識字??

既然有人想睇相,我會自己黎貼,唔駛你咁好心幫我 ...
基本上我都好支持你,但係咁大個 logo嘅相,我本人就無乜收藏意慾喇。
如果真係有心分享嘅,又何必加啲咁礙眼嘅野喺張相上面吖,破壞晒張相嘅美感!
想得到人認同,其實仲有好多方法嘅,但係既然啲相係你自己影,我都會尊重你嘅做法。
有時間咪多啲嚟玩吓囉。多謝你嘅靚相先。
作者: 衛蘭    時間: 2007-3-12 12:07 AM

引用:
原帖由 teddybape 於 2007-3-12 12:01 AM 發表

其實我都唔想加LOGO,但實在太多人偷相,情況有以下幾種:
1. 曾被雜誌偷相刊登;
2. 我影得的女明星,必定係我覺得佢好,值得支持我先影,被人貼在其他討論區,然後又加D抵毀或淫褻的說話,而我最喜歡的祖兒實在有太多人攻擊。
坦 ...
我都明 ...

咁啦 ... 時間岩的話 , 一齊去影啦 !!!

作者: 衛蘭    時間: 2007-3-12 12:55 AM

引用:
原帖由 teddybape 於 2007-3-12 12:49 AM 發表

除了janice,你會影邊一個???
jill 都會架 ...
作者: 域奇    時間: 2007-3-12 01:30 AM

引用:
原帖由 teddybape 於 2007-3-12 12:01 AM 發表

其實我都唔想加LOGO,但實在太多人偷相,情況有以下幾種:
1. 曾被雜誌偷相刊登;
2. 我影得的女明星,必定係我覺得佢好,值得支持我先影,被人貼在其他討論區,然後又加D抵毀或淫褻的說話,而我最喜歡的祖兒實在有太多人攻擊。
坦 ...
我當然明白自己嘅作品比人盜取就一定唔開心喇,不過你擺得上網就好難避免囉。
(正如呢度啲相都經常比人成版成版咁copy出去第二啲論壇度啦!)
其實仲有好多方法可以證明你本人係原創者,簡單啲嘅將啲相加框落 logo,
再唔係嘅咪加個細啲嘅水印囉。
最積極嘅就係一影咗相就貼出嚟先,咁就算再有人攞你啲相貼出嚟都無意思啦,
比我哋見到仲會扣分刪帖添,仲邊有人敢重貼喎。
作者: logitech    時間: 2007-3-12 02:33 AM

D 表情好趣怪呀...thx
作者: 衛蘭    時間: 2007-3-12 11:47 AM

引用:
原帖由 域奇 於 2007-3-12 01:30 AM 發表

我當然明白自己嘅作品比人盜取就一定唔開心喇,不過你擺得上網就好難避免囉。
(正如呢度啲相都經常比人成版成版咁copy出去第二啲論壇度啦!)
其實仲有好多方法可以證明你本人係原創者,簡單啲嘅將啲相加框落 logo,
再唔係 ...
同意 ...
作者: piyo8088    時間: 2007-3-12 01:38 PM

希望你可能貼多D相上來啦
話時話你係邊枝300mm鏡?
引用:
原帖由 teddybape 於 2007-3-11 12:10 發表
你唔該都無句就將我昨日去影的相一張不漏地貼上這裡,駛唔駛我俾埋其餘既你貼呀??你貼都唔緊要,重要唔列明出處,我亦已在講明轉載只要列明出處便可以,所以問你係咪唔識字??

既然有人想睇相,我會自己黎貼,唔駛你咁好心幫我 ...

作者: grandfadam    時間: 2007-3-12 05:04 PM

so many goood photos~
thank you
作者: gn00755570    時間: 2007-3-12 05:30 PM

原創帖,支持一下
作者: 衛蘭    時間: 2007-3-13 01:07 AM

oh ... 專家 !!!

作者: peter123    時間: 2007-3-13 01:17 AM

elle is the most prettest girl !!! yeah !

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0