標題: 衛蘭被細妹搶鏡心甘命抵 衛詩性感熱舞 (6p) [打印本頁]

作者: twclub    時間: 2007-3-31 11:13 AM     標題: 衛蘭被細妹搶鏡心甘命抵 衛詩性感熱舞 (6p)

衛蘭一連四場的《MY FIRST演唱會》前晚開鑼,全場爆滿,獲不少圈中人捧場,如陳慧嫻、周麗淇、許懷欣、應昌佑,蘭父親及黎明父親也到場支持,而黎明全晚坐在控制台監場,神情緊張。
衛蘭之前積極減肥,前晚所見她的確瘦了很多,不過手臂及背脊仍須努力。收身成功自然可性感少少,蘭的一件黑色大露背長裙,露背位更低見股隙,她更調皮地於股隙對上貼上「J」字。不過論性感度,蘭明顯不及以嘉賓身分出場的妹妹詩。詩在個唱中段穿上三點式泳衣出場,野性十足,全場拍掌呼歡﹗之後兩姊妹合唱一曲《Over The Rainbow》,場面溫馨。
衛蘭前晚以歌會友,不過也有深情剖白,她坦言﹕「每個人都會遇上很多機會,如墨西哥人會見到UFO,有些人就遇上深愛的人,而我就遇上兩位對我很重要的人,他們是黎明、雷頌德。」不過她一句「墨西哥人會見到UFO」卻引來全場大笑,更慘被觀眾指為「爛gag」。
作者: MONKAM    時間: 2007-3-31 12:12 PM

引用:
原帖由 twclub 於 2007-3-31 11:13 AM 發表
露背位更低見股隙,她更調皮地於股隙對上貼上「J」字。
而家d報導真係寫到盡,我就真係唔見股隙啦
作者: 衛蘭    時間: 2007-3-31 12:45 PM

肥肥大大一定好好食 ...
作者: samsam01    時間: 2007-3-31 12:46 PM

ok la.... 話0麗佢地都係賣歌多過賣外表
作者: onondi    時間: 2007-3-31 02:02 PM

嘩!!!胃腩呀!!!
作者: 域奇    時間: 2007-3-31 04:53 PM

兩姊妹都屬於 重量級!
作者: janice    時間: 2007-3-31 05:02 PM

Janice -> Pure & Cute
Jill -> Wild & Sexy
Thanks
作者: chigaofa    時間: 2007-3-31 05:02 PM

有大圖仲正呀!
作者: 衛蘭    時間: 2007-3-31 06:03 PM

引用:
原帖由 MONKAM 於 2007-3-31 12:12 PM 發表

而家d報導真係寫到盡,我就真係唔見股隙啦
係喎 ...
作者: sexnic9911    時間: 2007-3-31 07:10 PM

WOW係~~博得好盡下!!成個森巴妹咁!!!
作者: gigi_kwong    時間: 2007-3-31 07:23 PM

咁sex,唔係演唱會都唔會咁着
作者: jackll    時間: 2007-4-1 01:23 AM

唔錯呀, 兩個都好好肉地, thanks!

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0