標題: 會員被扣分後刪相抗議,現被禁言七日以儆效尤! [打印本頁]

作者: fourboyic    時間: 2007-4-5 04:48 PM     標題: 會員被扣分後刪相抗議,現被禁言七日以儆效尤!

會員被扣分後刪相抗議,現被禁言七日以儆效尤!

作者: lion    時間: 2007-4-5 05:16 PM

紅色黑絲正過三點色阿...不過都想同區地两個
作者: gigi_kwong    時間: 2007-4-5 05:17 PM

衛詩啲相多啲喎
作者: jackll    時間: 2007-4-5 05:37 PM

兩姊妹都好好肉地呀, 多謝分享!
作者: ganhan78    時間: 2007-4-5 07:02 PM

nice pictures............ thank u
作者: sexnic9911    時間: 2007-4-5 07:15 PM

成個演唱既焦點都落左係阿妹度!! 正!! thx!!
作者: demon    時間: 2007-4-5 08:21 PM

jill 著得好sexy喎~
janice著黑絲都好正
作者: 啊唯    時間: 2007-4-5 11:04 PM

肉感過頭無乜興趣...
作者: fourboyic    時間: 2007-4-5 11:39 PM

嬌枉過正,出貼都仲要扣分,貼漏左,通知我補番都唔係好難姐,以後齋睇算數,唔駛勞氣,叫個所謂版主貼晒佢啦
作者: 青蛙仔    時間: 2007-4-5 11:45 PM

..............好彩d歌好聽  唔係都真係幾赫得人
作者: 一生人    時間: 2007-4-5 11:52 PM

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-5 11:39 PM 發表
嬌枉過正,出貼都仲要扣分,貼漏左,通知我補番都唔係好難姐,以後齋睇算數,唔駛勞氣,叫個所謂版主貼晒佢啦
老友..咁你出完貼後有無睇吓自己有無做錯呀...你出咗貼後三個小時後見你唔改.....
作者: fourboyic    時間: 2007-4-6 01:04 AM

官官相衛!!
我全職貼相嫁!! 返工都返左八個鐘啦,三個鐘??打橫黎!!

作者: 一生人    時間: 2007-4-6 01:14 AM

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-6 01:04 AM 發表
官官相衛!!
我全職貼相嫁!! 返工都返左八個鐘啦,三個鐘??打橫黎!!   
咁你下午四点幾出貼...你係返工定休息...到十一点幾你取消所有相..咁你係返工定休息.....
作者: fourboyic    時間: 2007-4-6 01:38 AM

今日係假期,我返公司係有d手尾要跟,做完就走得。
即使唔係返工,都唔等於我要坐係部電腦前面24個鐘,可唔可以出街?可唔可以訓覺?
我出貼純粹係想分享,你地唔鼓勵分享係你地o既事,我唔出貼仲慳工夫。

分被你扣左就罷就,又唔係錢,你唔駛回我,我都唔會再講,係咁,唔好煩。
作者: 一生人    時間: 2007-4-6 01:56 AM

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-6 01:38 AM 發表
即使唔係返工,都唔等於我要坐係部電腦前面24個鐘,可唔可以出街?可唔可以訓覺?
我出貼純粹係想分享,你地唔鼓勵分享係你地o既事,我唔出貼仲慳工夫。 :boy09 ...
打橫黎...果個係你喎..........
作者: vwfl    時間: 2007-4-6 04:59 AM

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-5 11:39 PM 發表
版主執行版規,違規帖被罰理所當然。枉你身為高級會員,有年幾會齡,竟然惡言相向兼且報復性刪除相片。你口口聲聲話分享,年幾以嚟連埋呢個都係發過3個主題,帖數得45,試問你又同人分享過幾多?又唔係一路以嚟齋睇!

現禁言七日,以儆效尤!
作者: MONKAM    時間: 2007-4-6 05:51 AM

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-4-6 04:59 AM 發表

版主執行版規,違規帖被罰理所當然。枉你身為高級會員,有年幾會齡,竟然惡言相向兼且報復性刪除相片。你口口聲聲話分享,年幾以嚟連埋呢個都係發過3個主題,帖數得45,試問你又同人分享過幾多?又唔係一路以嚟齋睇!

現禁言七日, ...
咁我咪死得
我未開過POST係818喎
我冇圖片來源
作者: vwfl    時間: 2007-4-6 06:30 AM

引用:
原帖由 MONKAM 於 2007-4-6 05:51 AM 發表

咁我咪死得
我未開過POST係818喎
我冇圖片來源
3Talks又唔止娛樂818一個版區,你喺其他版區有貢獻咪得囉。
作者: 域奇    時間: 2007-4-6 10:39 AM

引用:
原帖由 fourboyic 於 2007-4-6 01:38 AM 發表
我出貼純粹係想分享,你地唔鼓勵分享係你地o既事,我唔出貼仲慳工夫。 :boy09 ...
分係我扣嘅!有不滿可以同我講!再唔係去投訴我都仲得!你好彩,勝哥禁你七日已經叫比足機會你。你自己好自為之啦!
作者: 衛蘭    時間: 2007-4-6 11:10 AM

搞咩呀 ??? 咁大鑊 !!! 嚇死人咩 !!!

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0