標題: 香港小姐面試實錄cap圖 (二) [75p] [打印本頁]

作者: stophy    時間: 2007-6-22 09:13 PM     標題: 香港小姐面試實錄cap圖 (二) [75p]

港版小澤圓(張韋怡)+細粒亞嬌(王嘉倩)+其他港姐

[轉貼]網友為港版小澤圓GOGO(張韋怡)平反心聲
       GOGO(張韋怡)被各傳媒一連2週不停刊登她的泳衣照,並誤指她刻意賣弄性感和負面字眼一籮籮.我們一眾影師所認識的GOGOCheung,本是一位專業模特兒,她每一次的攝影活動她都會準時出現,做好一切的準備,對於每一個妝、每一個姿勢都一絲不苟,以最好的狀態示人,不會交"行"貨!所以,即使她的模特兒費用高昂,我們都覺得物有所值!
       此外,佢學歷高(同翻版黎姿同就讀香港大學專業附屬學院,GOGO好似係媒體文學研究系二年級生),又識時裝設計,又識專業化粧,彈琴 跳舞,畫畫,樣樣精,工作態度認真,待人真誠有禮,好好的一個女仔,俾一連串負面,失實的報導,令她形象受損,便OUT佢出局港姐競選,實在令一眾GOGO的支持者為她感到心酸同可惜!!!
       雖然知道無線應該會簽佢做藝人,但GOGO無緣參加港姐實在令覲眾失望囉!!!!!!!!!

作者: windiw_wa    時間: 2007-6-23 08:02 AM

Maybe she (張韋怡) is as professional as you said being a model but she is not pretty indeed.
Thanks for sharing !!
作者: hstravel    時間: 2007-6-23 08:59 AM

oh, good & sexy puc, thanks
作者: hello1234568    時間: 2007-6-23 02:30 PM

hahaa so weird mo mut lang
作者: MONKAM    時間: 2007-6-23 04:42 PM

乜真係咁似咩
我覺麻麻地姐
作者: poonjin    時間: 2007-6-24 12:06 AM

唔知有冇新女神呢
作者: 3005    時間: 2007-6-24 12:32 AM

作者: piyo8088    時間: 2007-6-24 01:30 AM

都無咩邊個突出
作者: stophy    時間: 2007-7-8 12:31 AM

引用:
原帖由 piyo8088 於 2007-6-24 01:30 AM 發表
都無咩邊個突出
年年都係咁,
作者: kenbondwong    時間: 2007-7-8 02:27 AM

The captured picture is very high in quality.
What TV card is it?
作者: 天草十四    時間: 2007-7-8 04:40 AM

~~如果真係好女仔~~入唔到娛樂圈未必唔係好事呢
作者: xkx0704    時間: 2007-8-19 06:23 AM

nice high quality photos

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0