標題: 袁家怡《給我多點時間》(3P) [打印本頁]

作者: 人狼王子    時間: 2007-8-2 07:16 PM     標題: 袁家怡《給我多點時間》(3P)

袁家怡《給我多點時間》

看 似 活 潑 調 皮 ,實 際 文 靜 得 有 點 怕 羞 的 她 , 性 格 同 外 表 並 不 一 致 。「 我 已 經 比 以 前 講 多 好 多 , 之 前 仲 唔 識 表 達 , 由 細 到 大 我 都 唔 鍾 意 講 說 話 , 依 家 有 MSN 同 SMS , 連 講 機 會 都 少 埋 。 」

在 娛 樂 圈 踏 入 第 二 個 年 頭 , 袁 家 怡 依 然 未 學 懂 與 傳 媒 相 處 , 唯 一 得 , 是 多 了 一 個 「 少 女 版 黎 姿 」 的 綽 號 。

「 我 先 明 白 乜 叫 做 爭 取 , 所 以 我 已 經 學 唱 歌 、 跳 舞 、 甚 至 包 括 埋 講 , 唔 想 再 做 一 個 啞 巴 。 」

對 廿 歲 未 夠 的 袁 家 怡 不 能 苛 求 , 只 是 , 當 大 家 已 界 定 廿 五 歲 女 士 為 中 女 時 , 五 年 時 間 並 不 多 。

個 人 資 料
姓 名 : 袁 家 怡 ( Kathy )
出 生 日 期 : 1987 年 10 月 17 日
體 重 : 44kg
身 高 : 168cm
三 圍 : 33 、 24 、 35
學 歷 : 馮 堯 敬 紀 念 中 學 畢 業
入 行 經 過 : 美 女 廚 房 之 美 女 廚 神 五 強
作 品 : 電 影 《 戲 王 之 王 》 、 電 視 劇 《 寫 意 人 生 》 。 廣 告 《 豐 澤 》 、 《 大 快 活 》
作者: amigoamigo80    時間: 2007-8-2 07:31 PM

很好 !!! 顶贴 ~
作者: 天草十四    時間: 2007-8-2 07:54 PM

青春可人~~~不錯~~~~
作者: dc2507    時間: 2007-8-3 01:13 AM

幾靚啊  推~~
作者: 無謂人    時間: 2007-8-17 08:19 PM

唔錯啵,支持
作者: xkx0704    時間: 2007-8-18 10:34 AM

support!
作者: yy122    時間: 2007-8-24 02:36 AM

青春就系本钱!
作者: lion    時間: 2007-8-24 07:36 PM

袁 家 怡都OK喔....

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0