發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

其實我地都唔想 , 不過真係好誇張 !!!
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 chows 於 2007-1-4 02:03 AM 發表
見有人講開...又吹下水啦....唔岩聽ge就當睇唔到啦!!!thx

初初黎到3talks...其實係無意中見有人係網上批評exxfxx.com(<-唔知有冇犯規,有就delete左個名佢啦thx)GE制度,成日賣貼,搞到冇野睇,個個人就係咁灌水求加 ...
ok ... i got it , let us think about it ...
今晚同你食左佢 !!!

同意上面所講 ,

我並非幫版主 , 基本上依傢 post 咩野而又唔係太差都有分加 ,

大家齊齊出少少力啦 !!!

今晚同你食左佢 !!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-1-13 10:29 PM 發表
不經不覺,註冊3talks已經有差不多一年時間,終於由「新手」升至「極級」。最近看見〈娛樂貼圖區〉因為權限問題,令部份會員頗有微言,有感而發,與大家分享一下一些個人感受,希望可以令覺得分數遙不可及者,有所釋疑。

大家可能 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 火炎 於 2007-1-23 07:20 PM 發表
http://www.3talks.com/thread-34195-1-1.html

果度都無版規寫明要幾多張先可以收費
我肯賣,有人肯買
你憑乜野去退我款
咦 ... 係喎 ! 有強制退款架咩 ... 點搞架 ???
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 火炎 於 2007-1-23 10:42 PM 發表

右下角管理選項應該有得選擇

但我而家係黎投訴
咁啦 ... 你 pm 留 email 俾我 , 我 send d 讚野俾你 ,

保你有分加啦 ...
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 max321 於 2007-2-3 06:37 PM 發表
呢輪超多廣告post.........
依傢總算冇咁多喇 ...
今晚同你食左佢 !!!

怎樣呀 ??? 幹甚麼呀 ??? 為甚麼這樣多字呀 ??? 我看不明白 !!!

今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 micmic1352000 於 2007-3-8 04:43 PM 發表
有冇兄弟教我怎樣在收費圖貼預覽貼?小弟試過但不成功。多謝幫手。
依傢點未 ???
今晚同你食左佢 !!!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。