發新話題

如果睇完電影<Silent Hill>唔明,可以去...

如果睇完電影<Silent Hill>唔明,可以去...

以下呢個網站係將好多大家睇唔明o既野,解釋返出o黎!!
我班fd睇完呢個網先明晒,慢慢睇

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
路人甲,四圍八囧rz...

咁難明..?

套戲我睇完都ok明o既
唔明o個o的,出o左戲院諗左陣就明晒

剩係知以前係PS 既GAME.....

引用:
原帖由 alan19921111 於 2006-5-26 21:24 發表
我好似玩過呢隻game=.=
咩出左電影la?
睇下先~
上o左一排架喇,中文名叫<鬼魅山房>

thank,睇下咩網先.

引用:
原帖由 alan19921111 於 2006-5-27 12:01 發表

哦~我以為係第2套戲tim=.=
因為game的中文名係<沉默的山崖>
<silent hill>好似冇官方中文名o個wor...
呢個係直譯架咋?!

引用:
原帖由 小略子 於 2006-5-27 21:33 發表
我有睇啊~不過都明既~^^
睇戲就係咁架喇,明就明、唔明就唔明!
好似頭先咁,同個fd睇完<達文西密碼>,一出戲院係咁問我!

俾著其他戲,我一係唔鬼答佢、一係就一路答一路插佢!
不過我知<達文西密碼>係比較難明,所以好耐心咁答佢,哈!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-5-28 01:21 發表

乜家陣D戲咁煩架
睇戲本應係輕鬆既娛樂活動
但D死人戲,睇完仲要你去費神諗佢講乜,真係討厭
<達文西密碼>入面,湯漢斯個look有幾分似你添
哈哈

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-5-28 04:34 發表

咁焦慮??

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。