20 12
發新話題

通常你地買衫會買咩顏色架?

通常你地買衫會買咩顏色架?

黑 灰 白 紫 藍 綠

其實只要令都會買~~ 顏色都是其次

我...有好多色...
紅, 粉紅, 綠, 啡, 米, 藍, 灰, 白, 黑
差唔多啦...

又冇特定呀!
不過唔買o既色就有,黃呀、粉色之類
路人甲,四圍八囧rz...

黑、白、紅、桃紅、橙、黃、啡、草綠、米、灰、米黃.....

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-11-9 07:38 PM 發表
黑、白、紅、桃紅、橙、黃、啡、草綠、米、灰、米黃.....
著晒呀尼~~ WAKKAA XD

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-11 12:24 AM 發表

著晒呀尼~~ WAKKAA XD
咁都要變下...唔通日日著同一件咩...-_-

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-11-11 07:06 PM 發表

有道理~~!!

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-11-11 07:06 PM 發表

魚魚反擊戰~~
好中point啊~~~

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-11-13 08:58 AM 發表

魚魚反擊戰~~
好中point啊~~~
好yeah~~~~

20 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。