發新話題

您的組成成份

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-7-25 11:31 AM 發表

所以阿毛見到...即走...唔見左人~!
係wor~~真係唔見左人wor~

引用:
原帖由 smile3 於 2006-7-25 11:36 AM 發表

會唔會走失左啊(路痴)?
........=0= 老人痴呆.........XDDDDDD

ericlam01的成份如下:

路人甲:38.34%
[網球王子] 不二周助的天才:29.88%
[死神的歌謠] 死神Momo的愛哭:15.30%
[薔薇少女] 薔薇水晶的戀父情結:9.30%
[網球王子] 乾貞治的速算:6.72%
[死亡筆記] 死神流克的漠視天下:0.44%

域神的成份如下:

[網球王子] 大石秀一郎的一眼關七:34.26%
[網球王子] 海堂薰(嚇!):24.69%
[鬼眼狂刀] 鬼眼狂刀的野性:17.54%
[死亡筆記] N的正義感:9.94%
[薔薇少女] 水銀燈的頑固:9.64%
[棋靈王] 藤原佐為(你已經死了):3.09%
[多啦A夢] 大雄的無能:0.83%

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-7-25 12:14 PM 發表
我唔會公開我既資料!
好,等小弟幫你睇下先.................

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-7-25 12:16 PM 發表

吼!咪做炸倆
我睇姐又唔係要公開你既資料,放心wor................

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-7-25 12:14 PM 發表
我唔會公開我既資料!
㊣修羅-黑暗㊣:
[忍者亂太郎] 新丁的為食:47.18%
[鬼眼狂刀] 四聖天.明的勤奮:20.25%
[鬼眼狂刀] 鬼眼狂刀的野性:19.35%
[我的主人] 中林義貴(制服狂加戀童癖加偷拍狂加美少女電玩狂):7.55%
謎:3.87%
[鬼眼狂刀] 梵天丸的獸慾:1.81%

引用:
原帖由 笨笨~ 於 2006-7-25 12:17 PM 發表

㊣修羅-黑暗㊣:
新丁的為食:47.18%
四聖天.明的勤奮:20.25%
鬼眼狂刀的野性:19.35%
中林義貴(制服狂加戀童癖加偷拍狂加美少女電玩狂):7 ...
中林義貴(制服狂加戀童癖加偷拍狂加美少女電玩狂):

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-7-25 12:19 PM 發表

偷拍你丫拿!
咸濕呀伯.....XDDDDDD

哦,笨笨查修羅既野會同我唔同答案既.................

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-7-25 12:20 PM 發表
哦,笨笨查修羅既野會同我唔同答案既.................
你有冇加埋果兩個正字呀?!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。