發新話題

3Talks BBQ , 大家有冇興趣 ???

引用:
原帖由 一生人 於 2006-12-13 03:32 發表

油塘有無巴士去.......
油糖架2xx巴士轉車 (好似係259D)
路人甲,四圍八囧rz...

好幾次都搞唔成,撐你!!!
路人甲,四圍八囧rz...

其實大家有無乜嘢好提意呢?如果無嘅話,就等我哋去揾咗地方格埋價,之後公報比各位參考啦。

我...full晒booking...直到出年 1月12日...所以星期六日都full 晒...救命...

你地個個都好似是有車有事業既人!我就是學生仔一個~!最大問題是年齡呀~我得果15歲~同你地同[夾]唔到

引用:
原帖由 豪門一人 於 2006-12-14 08:06 PM 發表
你地個個都好似是有車有事業既人!我就是學生仔一個~!最大問題是年齡呀~我得果15歲~同你地同唔到
oh , i don't think so la ...
3talks needs teen power ma ...
also man power ,
lady power too ...

今晚同你食左佢 !!!

如果係星期日去我會到,如果星期一至六就唔駛搵我,做野做到爬係度,唔好話BBQ,食晏都無時間

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-12-14 03:46 AM 發表

我近排會盡量抽時間上黎等你地最新消息!
唔會要你等好耐嘅。

引用:
原帖由 域奇 於 2006-12-15 12:43 AM 發表

唔會要你等好耐嘅。
會唔會24号....果日我去消防局燒野食........

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-12-15 06:43 PM 發表

有最新消息未呀?
過多兩日先喇,真係心急嘅啫。

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。