發新話題

齊心攪旺佢

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 12:58 AM 發表

連密碼都無,開條毛
你一定有辦法....我對你有信心.....

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 01:05 AM 發表

有條春
班大帝野野攬實晒D權力權限
有親咩問題,實要等佢地至搞到
但最大問題,係班大帝當自己經常在線咁囉
慢慢來.....我們可以等.......

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 01:28 AM 發表

死得啦
假如第日有咩節目搞
宣布好晒,臨開始時出問題
但又搵唔到班大帝搞
結果爛尾收場
你話會點丫?
事不在你....大家都眼睇.....(又有小強出現)

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 01:44 AM 發表

問題係
經常因為管理層既問題,搞到爛尾收場
仲點留到人?
大家都希望你絞下事...
在吹水區一睇到你回...D人就一定入去睇吓......(我都是)...

先安內而後定外~~ 呵呵!
既然 3 talk 以前咁勁~ 再大事提出一定有吸引能力~
不過...你地想引什么人, 留什么人...

好似 喵X, 香X ~ AK ~ 果D人都是想溝男溝女...(晚晚都有人約去D, 上大陸, 什么叫雞指南)
學佢地咁做... 明爭客仔, 未必夠爭~
2K 做GAME
咁3 TALK 做咩好呢?? 可唔可以做 另類的?

RADIO 可以係一個選擇
城市 discovery channel也可以一個選擇
電腦教育, 資訊更是大家強行, 好多囡囡都唔識電腦~
識情男女 (所有壇都做的~ 我地可唔可以加入命卦, 風水等元素呢??)

最重要的是完全合家歡? 或是走半色情? 全色情? (最後者當然反對, 我上18p唔去)

引用:
原帖由 fsb800 於 2007-2-5 12:43 AM 發表
我新任版主.. 亦係新人一個.. 能力有限 因為對 3T 吾夠熟識
建議暫無 但自當盡力幫忙
其實喺你加入之後,已經幫輕咗我哋好多喇!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 04:40 AM 發表

即使好似而家咁開咁多區,你覺得就會旺咩?
而家唔夠多區咩?
但九成既區,有幾多人流,吸引到幾多人,心照啦
死收爐貓!當你見到呢個回覆時,即係話我又比你搞到通頂喇!

你啲嘢仲未搞掂呀!今日仲有兩個會要開添架!

ps.以上呢篇嘢包括呢句,除咗個字外,我全部都係用九方打架!

其實高層都應該響應一下,表示支持,個場係你地架

早晨喇九叔!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-2-5 08:14 AM 發表
早晨喇九叔!
早晨呀,域奇兄

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。