發新話題

終於都...

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-11-28 12:14 AM 發表

傭兵加耐就得,可以加1.5攻同1.05防
加專就只係加0.9命中同0.2魔命,唔係咁值得投資
傭兵屬性乘:
 攻擊防禦迴避命中魔攻魔防魔迴魔命力2.25--------------體10.3------0.25----智--------0.50.3----敏----0.9------0.4- ...
我應該有問轉職仙水, 還拿了武器
百姓變左副賦...

咁有無得學其他職業的技能作副賦?

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-28 12:41 AM 發表

我應該有問轉職仙水, 還拿了武器
百姓變左副賦...

咁有無得學其他職業的技能作副賦?
有,但要將其他職業既等級練高,係轉職個時掛入去主職就得
好似而家好多人都將傭兵練到30,就係為左裝備重甲(防高)

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-28 12:25 AM 發表

大大~~你真是再生父母!!
乜說話丫~
各職業既資料,有小小錯,不過用黎參考下都好,記住係去國際中文Free免費版度睇
http://wiki.gamer.com.tw/wiki.ph ... E7%89%88&mpath=

茶包搬左去邊呀 ??

引用:
原帖由 <i>蝦米仔</i> 於 2006-11-27 07:43 PM 發表<br />

<br />

<br />
嘩你玩咁多隻... 你邊忽似女? 粗聲粗氣~~
<br />

女媧...<- server個名來的啊...
我係修羅男...

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-11-28 07:06 AM 發表

有,但要將其他職業既等級練高,係轉職個時掛入去主職就得
好似而家好多人都將傭兵練到30,就係為左裝備重甲(防高)
我就係囉...LV14醫...學左活胳+回復,
LV32傭兵..就係學裝備重甲,
宜家係盜賊! <-呢個會係最後的了... 應該

引用:
原帖由 無謂人 於 2006-11-28 09:06 AM 發表
茶包搬左去邊呀 ??
九龍...

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-11-28 09:11 AM 發表

九龍...
北角搬到九龍咁遠.....

引用:
原帖由 無謂人 於 2006-11-28 09:14 AM 發表

北角搬到九龍咁遠.....
係啊...

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-11-28 09:22 AM 發表

係啊...
做乜唔搵番同區呢 ?

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。