發新話題

齊心攪旺佢

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 03:26 PM 發表

不如你去搵下壇主問下個PWD啦,你有方法搵到既
好 ... 我今晚行 15 分鐘去佢屋企搵佢 , 問過清楚 ... !!!

今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 03:31 PM 發表

家下只欠密碼,便可以開mic
http://www.3talks.com:8000/index.html
好似好形咁喎 ...
今晚同你食左佢 !!!

直頭打比東風問下啦不如

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 03:37 PM 發表

Shoutcast 之嘛
有密碼登入開Radio的話,大家聽既時候可以入呢度聽
我加番支收音咪 , 可以加入黎吹水麻 ???
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 03:19 PM 發表

我連版主都已經無興趣做,仲叫我開壇?咪玩啦
要開的話...晨早就開左啦...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 04:11 PM 發表

都唔會等到今時今日
不過...今時今日...都仲可以開~

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-2-5 02:52 PM 發表

開壇 ? 制造第二個無人黎既 3talks ???

冇 power , 冇耐性 , 冇恆心 , 去邊都一樣死 ... 搵旺一個壇系唔易架 !

工慾善其事 , 必先利其器 ... 唔該開左版果班版主大帝 , 你冇心搞落去唔該收皮 ...

唔好系到煲無 ...
咦!首領,你係咪引用錯咗呀?

你講緊啲紙板公仔咋嘛!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 04:14 PM 發表

開黎有咩意思?
茅~~~
蟹呢鼠繼續扇罷啦~~~

(台山人上身~~~~ )

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 04:19 PM 發表

蟹呢樹界續扇
就係咁囉...起碼...仲有少少火...出盡奶力吹...都應該可以旺番...
奶媽...要幫幫手..

可唔可以咁...
雖然辛苦d...
不過...都要做...
一不做...二不休...
超版以上...所有版主...全部解除職務~!!!
要做既...重新申請~!!!

所以版, 1個星期冇新post (唔計回), 直入回收區~!
如果該版有版主既...版主資格取消~!

會唔會恨左d...

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。