發新話題

終於都...

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-28 11:41 PM 發表

寶馬山一帶 都有錢!! 以前唐樓, 收購左後, 變成超級高上豪華住宅!!!!
山腳唔係GA?

總知有寶馬, 十個有九個光頭!!!!
你講緊山上面果d...山腳唔係...
宜家七姊妹道, 模範村旁邊, 吉祥樓仲係度~!
都仲係舊唐樓啦~~
收購左先變豪華住宅...
變左都唔關事啦...
同埋...收購...高過market rate有幾多???

仲有...健康村, 模範村...都仲係度...唔係寶馬山山腳既人都係有錢的啊~~~

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-11-29 09:04 AM 發表

你講緊山上面果d...山腳唔係...
宜家七姊妹道, 模範村旁邊, 吉祥樓仲係度~!
都仲係舊唐樓啦~~
收購左先變豪華住宅...
變左都唔關事啦...
同埋...收購...高過market rate有幾多???

仲有...健康村, 模範村...都仲 ...
你唔講都唔知TIM~~ 算LA...

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-29 11:57 PM 發表

你唔講都唔知TIM~~ 算LA...
呵呵~ 所以我係冇錢仔黎架咋...

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-11-30 09:00 AM 發表

呵呵~ 所以我係冇錢仔黎架咋...
非富即貴~~咁你貴啦~~呵呵!!

我遊戲裡的人物卡住左。。。算點~~
卡在長城的建築物邊邊。。。叫本GM都無人理。。-_-"

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-11-30 12:07 PM 發表

非富即貴~~咁你貴啦~~呵呵!!

我遊戲裡的人物卡住左。。。算點~~
卡在長城的建築物邊邊。。。叫本GM都無人理。。-_-"
你入logout果度版面...有個卡人物的按鍵...按了就回城.

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-11-30 03:41 PM 發表

你入logout果度版面...有個卡人物的按鍵...按了就回城.
用重生驛令都得,順便番城

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-11-30 05:47 PM 發表

用重生驛令都得,順便番城
謝謝兩位大大~~ 我真是機痴!
卡了兩天... 原來是有這功能制的!!

重生令, 很怕用完便沒有...原來是可以重複使用..呵呵

還有, 怎樣可棄任務? 我16等接得太多, 做唔晒...

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2006-12-1 12:11 AM 發表
還有, 怎樣可棄任務? 我16等接得太多, 做唔晒...
將有關既任務委托單(係你個袋既道具個度)掉去垃圾桶就得
宛湖果個就做晒佢啦,有裝備送
史海易果個唔駛咁快解,唔夠25 lv唔會俾經驗你,仲會收埋任務物品,要你重做
翟夜俠士果個解左又係有裝備送

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-12-1 07:46 AM 發表

將有關既任務委托單(係你個袋既道具個度)掉去垃圾桶就得
宛湖果個就做晒佢啦,有裝備送
史海易果個唔駛咁快解,唔夠25 lv唔會俾經驗你,仲會收埋任務物品,要你重做
翟夜俠士果個解左又係有裝備送 ...
有稱號果d...通常都有野送~!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。