發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

我係到可以搵到好多阿JADE的相,多謝!!!
我回POST都係自發,因為真係覺得版主同"衛蘭"好好!!
好多正相DL好大方~唔似EXXXXX個網咁又小家又收$咁~
ANYWAY我會支持你地!!! !

引用:
原帖由 奇兵突出 於 2007-1-5 01:00 AM 發表

絕對同意,倆位版主都好盡責,更加認同域奇版主所講。
雖然我只註冊了兩個星期,但我早已超越了所需權限,如果大家是愛護 3talks的,更應盡力投入這裡。 ...
註冊2星期發108帖便有17000多分, 大大點解你咁勁?有乜秘技?可以同大家分享吓嗎?
長腿變做愛的武器

引用:
原帖由 奇兵突出 於 2007-1-5 04:59 PM 發表

其實無乜秘技喎,我都係發吓帖同回覆吓啫。
但如何能以108帖賺17300分? (平均每帖值160分) 好厲害喎. 普通發帖同回覆如何可得到咁高分?
長腿變做愛的武器

引用:
原帖由 你好呀 於 2007-1-6 01:37 AM 發表
好憎d積分呀~~.!.
又唔知點升啵
發帖或回覆都會有分加。

Some of the topics require 閱讀權限 30, too high la.... pls set lower... for sharing...
And anyone pls post Miss Asia 2006 [SO] final set pics ah... pls pls pls pls .... thx thx...

引用:
原帖由 twclub 於 2007-1-6 03:25 PM 發表
Some of the topics require 閱讀權限 30, too high la.... pls set lower... for sharing...
And anyone pls post Miss Asia 2006  final set pics ah... pls pls pls pls .... thx thx...
閱讀權限嘅問題巳經講過好多次,唔講喇,自己睇番對上啲 post 喇。

亞姐咪有人貼過囉,又想睇又要懶!
2006亞洲小姐

明星貼圖個d太多30權限啦
我又唔係一個灌水既人,要700分先30,
好慘

引用:
原帖由 MONKAM 於 2007-1-6 15:55 發表
明星貼圖個d太多30權限啦
我又唔係一個灌水既人,要700分先30,
好慘
see the post above you
無次倫語

愈黎愈冇眼睇...d人係咁出舊圖9成貼過個隻
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 +5 我很贊同 2007-1-8 07:47 PM

I want this set of Miss Asia Final [SO] set pics... I don't find anyone post before. Would you please post la... thx. thx thx.....

http://www.staroriental.com/nav/soeg_c/thm,zzm,04Nov2006,0,火熱精選.html

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。