發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-1-14 02:01 AM 發表

域奇版主,唔駛客氣嘅,大家交流吓意見,都係上網嘅目的之一。  

同好多人一樣,小弟在多個論壇都有戶口。但3talks是相對比較氣氛融洽,又冇太多限制,所以選擇在此落腳。

當然冇版主希望見到違規情況,但有時真係 ...
我都好認同你嘅講法,其實我自己都跟緊幾個 Forum,的確,3Talks係比較氣氛融洽啲嘅。喺第二度我真係比嗰度啲會員攪到我頭都大埋!所以近期都集中時間喺 3Talks度。

坦白講,做得個餅主,唔忍得真係好易會爆血管架,乜都睇化囉。始終大家上到嚟都係尋開心啫,無謂太過執著。況且違規嘅衹係一少撮人,呢度好少發現會員為攪事而攪事嘅。

嘅然你咁留意 3Talks,有無去吹水區睇吓?下星期二衛蘭發起打邊爐,有無興趣呀?有嘅就PM我哋約時間啦!

喺度再次感謝你對我們的支持。多謝晒!

引用:
原帖由 red16 於 2007-1-15 01:33 PM 發表
倒是希望版主子版区的帖子分类里面最好增加一个子分类,高阅读权限主题...
有时候暂时权限不足,但可以稍后睇,但因为版区更新帖子实在太多,经常权限够了,但帖子又搜索不到...
而目前阅读权限要求30以上的帖子大量存在,

同时 ...
暫時不會再開子版,以免混亂。請嘗試用[ 按時間排列 ]鍵尋找,應會方便一點。

引用:
原帖由 flashcampaign 於 2007-1-16 02:31 PM 發表
域奇哥哥你好!

我貼既Angelina Jolie冇露點!只是著90%透視裝!露是沒有摭擋,光既意思。
我貼(Cat Girl張碧珊性感極限?)
http://www.3talks.com/viewthread ... ghlight=&page=2
衛蘭回(冇 ...

我有輯思琦姐透視(30%透視)凸點見餅相又是否不可以貼 ?…
傳說中要288個回覆才可看的帖?

http://www.3talks.com/viewthread.php?tid=19809&highlight=%E6%80%9D%E7%90%A6%E5%A7%90

好似冇話唔俾貼喎.

希望唔使繼續只聞樓梯響... 先謝了.

長腿變做愛的武器

引用:
原帖由 flashcampaign 於 2007-1-16 02:31 PM 發表
域奇哥哥你好!

我貼既Angelina Jolie冇露點!只是著90%透視裝!露是沒有摭擋,光既意思。
我貼(Cat Girl張碧珊性感極限?)
http://www.3talks.com/viewthread ... ghlight=&page=2
衛蘭回(冇 ...
你好,你好。唔好意思,遲咗覆你添。
首先回應番你嘅問題先,你個 [ Cat Girl張碧珊性感極限?] 我都有睇過,個 post當然無問題喇。因為裸而不露吖嘛!我諗你有啲誤會咗衛蘭嘅意思喇,佢係話:冇點睇 !!! 完全冇問題 !!! 而唔係冇禁止露點!

而你自己都識得講,
Angelina Jolie著咗90%透視裝,即係睇到喇。再加上有會員報告比我聽,你認為我應該點做呢?係咪同佢哋講,哦,透視啫唔算露點嘅。
Sorry!我嘅理解就係,清楚見到就已經算係露。至於凸點、透點,如果衹見其形,不見其貌,都係可以接受嘅。

至於別的 Forum 嘅規則喺點,呢個並唔係我當初訂立版規時所考慮嘅因素。
其實當初修訂版規時,我都有諗過個底線應該訂喺邊度,但係我覺得我哋嘅賣點唔係放係呢樣嘢上,而且,3Talks 本身亦都有另一版可供有興趣人仕張貼呢類圖片,所以我先會將版規訂為不可露點啫。

至於話用乜嘢眼光去睇呢類相,藝術同色情係好難介定嘅,所以我唔打算討論呢個問題。坦白講,我都係一個正常男人,呢啲圖我都鍾意睇,但我會去啲貼得呢類相嘅地方度睇囉。因為我會尊重番呢度嘅規則,而且亦無必要因為
自己想睇而去更改遊戲規則。

至於你講嗰輯思琦姐透視嘅相,依家我答唔到你貼唔貼得,但係,如發現有帖子違規的話,無論是誰人發帖,我必定按版規處理。(除非我唔可能再執行職務喇!)

引起你嘅不快,我非常抱歉!但希望你可以理解我嘅職責所需,而且你亦為本論壇有過
不少貢獻,所以,我希望你唔好再貼啲露點嘅圖片或公仔喇!呢啲咁嘅挑釁行為我並唔係咁欣賞啫!

已經重新修訂咗版規,敬請新舊朋友比小小時間入去睇吓喇。

近日每當我造訪818貼圖區時, 總是不是味兒, 為何, 就是頭幾版可以用翻天覆地來形容, 因為有好些會員不斷狂翻帖子, 狂回帖, 又為何, 相信都是為權限問題所作出的舉動(在此我不談權限問題, 我認同版主們所說的閱讀權限這問題已經告一段落), 但這些舉動令所有新帖都「沉晒落底」(雖然我們可用「按時間排列」來看帖,但我始終覺得現在有點亂), 而新貼呢, 近期經常看到的是重複又重複的內容, 有時更是原文照抄………….

最後, 談談回應帖子問題, 發圖者將自己的收藏公開給大家分享, 他們最想得到的是大家的回應, 因為這是他們發帖的最大動力, 有些回覆的帖子是開玩笑的,無傷大雅, 但就勿帶有「惡意性」的回應, 如你不喜愛就不回應好了, 人家發圖是無私的, 但你們郤「嫌三嫌四」,是否有點兒那過!!!

引用:
原帖由 callok 於 2007-1-19 08:10 PM 發表
近日每當我造訪818貼圖區時, 總是不是味兒, 為何, 就是頭幾版可以用翻天覆地來形容, 因為有好些會員不斷狂翻帖子, 狂回帖, 又為何, 相信都是為權限問題所作出的舉動(在此我不談權限問題, 我認同版主們所說的閱讀權限這問題已經告一段落), 但這些舉動令所有新帖都「沉晒落底」(雖然我們可用「按時間排列」來看帖,但我始終覺得現在有點亂), 而新貼呢, 近期經常看到的是重複又重複的內容, 有時更是原文照抄………….

最後, 談談回應帖子問題, 發圖者將自己的收藏公開給大家分享, 他們最想得到的是大家的回應, 因為這是他們發帖的最大動力,有些回覆的帖子是開玩笑的,無傷大雅, 但就勿帶有「惡意性」的回應, 如你不喜愛就不回應好了, 人家發圖是無私的,但你們郤「嫌三嫌四」,是否有點兒那過!!!
睇完你嘅文章後,我覺得好有共鳴。亦更堅定我對付違規帖子嘅決心!所以我想再引用一個回覆比啲違規嘅人仕參考。
引用:
其實我可以話比你聽,要達到30權限一啲都唔難,借此機會,我想表楊吓一位會員。

就係 第一時間 喇!呢位內地嘅朋友喺2006-12-19 註冊,其間無灌水、無呃 post ,係完全無違規嘅情況下,衹靠貼圖,在2007-01-10 已達至中級會員級別了。

需知道內地嘅朋友要揾圖片來貼圖時,已沒有我們那樣方便,但他仍然不辭勞苦地為本論壇而作出貢獻。呢種無私嘅奉獻係絕對值得表楊!亦足以令那些衹會抱怨而從沒付出過嘅會員感到汗顏。

其實以上衹不過是其中的一個例子,能短時間內達至 30 權限的已大有人在。

奉勤各暫時權限不足嘅朋友,在抱怨人設立閱讀權限前,先想想自己付出過甚麼?所謂臨淵羨魚,不如退而結網。衹要肯付出,必定會有收獲嘅!
至於啲無禮或挑引性嘅回覆,一經發現,定必扣分!嚴重嘅,更會禁言。

引用:
原帖由 火炎 於 2007-1-23 07:20 PM 發表
http://www.3talks.com/thread-34195-1-1.html

果度都無版規寫明要幾多張先可以收費
我肯賣,有人肯買
你憑乜野去退我款
咦 ... 係喎 ! 有強制退款架咩 ... 點搞架 ???
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 火炎 於 2007-1-23 10:42 PM 發表

右下角管理選項應該有得選擇

但我而家係黎投訴
我都好明白你嘅心情,不過我覺得 toester 無做錯喎!
你嗰幾張圖都要收錢,仲唔係自己 scan 添,確實有點兒那個。

唔係話有人肯買,你就可以濫收嘅,都要睇吓自己攞啲乜嘢賣比人架!
再睇清楚版規入面寫啲乜。
引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-1-20 12:13 AM 發表
好簡單 ,一律與貼圖無關或敷衍性的回帖則刪除或扣分。
( 敷衍例子 : 好好好、thx、good、very good 等惡意呃 post )

加分、減分、刪 post 則由版主決定,不喜勿貼,唔好小我。

少爭拗、多貼圖、多吹水、尋開心 ...

引用:
原帖由 火炎 於 2007-1-24 12:30 AM 發表

你地又無寫明一定要幾多張圖,一定要自己scan,收費,why not?

我賣得2蚊,濫收?我又唔係俾d咩垃圾圖人睇
(我原本都只係想收1蚊,點鬼知要收我稅...迫住我收2蚊)

我都知d乜規物規實係咁架啦
唔通俾因為呢一兩句就唔俾我投訴? ...
點會唔比你投訴呢!其實你喺另一區嘅投訴我都覆咗你架,唔知你有無留意?

老實講,其實嗰兩蚊賣嚟做乜吖?通常啲收費嘅 post 版主嘅評分都會相應少啲嘅。
所以有好多會員都無貼啲收費 post,而去張貼啲質量高嘅 post,咁樣可以獲得高啲
嘅評分咪仲化算。

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。