發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

引用:
原帖由 max321 於 2007-2-3 06:37 PM 發表
呢輪超多廣告post.........
所以要靠大家努力啲舉報喇。
而且熱心版務嘅會員除咗可得評分獎勵外,仲有機會晉升為版主級別架。

引用:
原帖由 max321 於 2007-2-3 06:37 PM 發表
依傢總算冇咁多喇 ...
今晚同你食左佢 !!!

引用:
今天一來就看到五個廣告post

After 求相 topic released for a few days, less people notice 求相 topic.
Is it possible to group 求相 topics into a group so as attractive more people attention?

Anyway to improve more people to notice 求相 topics??

老友你夠我慘?我上次俾人一次過扣咗300幾分添,係甘架喇,總之有佢講冇你講,“慾加之罪,何患無詞”,我上過甘多個論壇,好似呢個甘樣,都係第一次見。都唔係鼓勵人睇完之後多d回復嘅,總而言之,唔回復好過回復!

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 04:03 PM 發表
吴好意思,我实在忍吴住啦,就算以后吴来3talks我都要讲出来~~~!渣住鸡毛就当令箭~~~~乱扣人分,恶意灌水?点为之恶意灌水?3talks本来就无一套十分完善既规章制度,随意性好大~~~感样系咪即系可以任由某D人便宜行事?中意就扣人分?
...
我嘅明確答覆就係:
1.呢度係貼圖區,剩係可以貼圖!要發表意見或表達不滿,可以去置頂綠色嘅意見吹水區,或本壇嘅意見投訴區度發表。我唔知你係唔識字吖,定係你啲理解能力有問題!

2.『3talks本来就无一套十分完善既规章制度,随意性好大』呢句說話我唔知你係點聽番嚟?
3Talks嘅版主係會按照每版嘅版規嚟執行職務,扣分祇係對違規者嘅處罰,並無不妥。

3.呢度從未禁止過會員打簡體字,大量內地嘅朋友打簡體字啦,與違規被扣分並無關連。

4.無錯,開得個壇就預咗比人嚟玩,但唔係比人搞破壞!呢度不知有幾多內地嘅優良會員,自律咁遵守本論壇嘅規則。

5.我哋一向都唔會有地區歧視嘅,網絡上本就是個大同世界。亦唔會矯枉過正,違規一次就去罰人。扣得分嘅都絕對唔會係第一次違規嘅!

6.既然你覺得上嚟係咁唔方便、咁唔開心嘅,咪唔好上嚟囉!網絡嘅世界選擇多的是啦,何必要搞到自己唔開心呢?你而家仲喺度出個 post,呢啲係咪叫依依不捨呢?去啲你覺得自由度大嘅,又玩得開心嘅地方玩啦。呢度咁講規矩唔岩你玩架!

7.我而家嚴正聲明:你繼續違規嘅,我哋就會繼續扣分。如果情況無改善嘅,必定會禁言/禁訪。你自己好自為之啦!

引用:
原帖由 hottoys55555 於 2007-2-26 04:47 PM 發表
老友你夠我慘?我上次俾人一次過扣咗300幾分添,係甘架喇,總之有佢講冇你講,“慾加之罪,何患無詞”,我上過甘多個論壇,好似呢個甘樣,都係第一次見。都唔係鼓勵人睇完之後多d回復嘅,總而言之,唔回復好過回復! ...
咩野叫做總之有佢講冇你講,“慾加之罪,何患無詞”呀?
咁多人唔罰,剩係罰你哋?你哋應該自我檢討吓啦!
本來有版主代你求情後,見你都有所改善。
而家又喺度發出啲挑釁性言論!唉!
我一直都鼓勵人正面回覆,而唔係惡意灌水!唔該分清楚!

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 07:54 PM 發表
乜也叫正面回复乜也叫反面回复?

吾通距贴相出来,我话“吴靓啊,好肉酸啊,吴好贴出来吓人啊,楼主你悭D啦,”感样叫正面回复定反面回复?阵间会吴回又比人打个人身攻击噶罪名啊?

你错啦,我吴系第一次比人扣分,好耐以前都比人扣过, ...
拜托囉,你究竟係思覺失調定真係對呢度戀戀不捨呀?

版規到唔到位使你嚟評價?你梗係無見過之前個版規定喇。
衛蘭出得呢咁簡化嘅版規,就係諗住方便你呢一類死雞撑飯蓋嘅違規人仕,
等你唔使比我哋扣分扣得咁慘咋,幫緊你都唔知!

呢度啲權限都叫set得高?算把喇你,不知幾多內地朋友由註冊到有30權限,
都唔使一個月,我都癈事講咁多次,你自己爬吓舊文啦!

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 08:33 PM 發表
VICKY,其他我吾复你拉,大概都系同上面差吴多,就第四点复下你...

4.無錯,開得個壇就預咗比人嚟玩,但唔係比人搞破壞!呢度不知有幾多內地嘅優良會員,自律咁遵守本論壇嘅規則。

搞破坏?我搞破坏?“自律咁遵守本論壇嘅規則”...  ...
空泛?你真係唔明衛蘭嘅苦心囉,佢跟本就唔想比太多規則你哋,
你過索女區睇吓我訂嘅版規先喇,出個版規有幾難吖,
你要再嚴苛啲都仲得,但係有無咁嘅須要呢?

好多野唔白紙黑字咁寫出嚟,就係等你哋有啲空間,
你而家唔係嚟返學,又唔係嚟坐監,為咩係都要人訂啲規則嚟監管自己呢?
娛樂貼圖區版規入面好多野都無寫,咁樣係咪代表無寫嘅你都可以做吖?

人係有思想、有判斷力架,(你唔好話比我聽你無喎! )
咩野應該做,咩野唔應該做,自己識得點衡量嘅!
又唔見你嘅問題發生係第二啲會員身上?

自己反醒吓喇,無謂撑喇!真係覺得上嚟唔開心嘅,咪去啲令自己開心嘅地方囉!

我都無端瑞冇左10分

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。