發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 09:49 PM 發表

思觉失调又如何?恋恋不舍又如何?你又吾系我肚入面条虫,你又知我霖D乜?

“版規到唔到位使你嚟評價?你梗係無見過之前個版規定喇。”

哈哈哈........死鸡撑饭盖好似系你地窝,而且D逻辑好好笑~~~~~~,一样吴得,搬第样出来 ...
哈~哈~你啲理解能力係咪真係低成咁呀?

你唔記得咗之前自己講過乜,人哋先點答你咩?
攞之前嘅版規嚟講係要做一個對比,等你知道而家個版規有幾寬鬆,
唔係叫你遵守呀,天材!
你要批評,唔該去我之前指引嘅地方,你係呢度不停咁回幾個post,
已經有足夠理由比我扣你分喇,知無?

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 09:57 PM 發表
算把啦,费事同你拗勒...我去第度捞完分再翻来收相都系一卵样。

拗来拗去又浪费我50积分.....

睇来我都系只适合做“赵完松”式会员......... 希望818贴图少多个几个好似我哩D赵完松式会员啦... ...
嗱!我又扣你50分喇,版規都無寫明唔比打粗口,不過你嗰句卵样令我聯想到係。
唔好忘記:加分、減分、刪 post 則由版主決定,不喜勿貼!

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 10:56 PM 發表

得啦~~~叻啦叻啦~~~~我吴介意,你继续扣咯,反正我得闲,我咪慢慢系第度谷翻起距咯~~~

够吴够条件比你钉ID啊?钉左我咪换过个咯
你唔介意就得喇,反正我得閒,我幾驚你鵪鶉呀?
唔好戇居啦,我點會咁快Ban你呢?

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 09:57 PM 發表
算把啦,费事同你拗勒...我去第度捞完分再翻来收相都系一卵样。

拗来拗去又浪费我50积分.....

睇来我都系只适合做“赵完松”式会员......... 希望818贴图少多个几个好似我哩D赵完松式会员啦... ...
超級版主嘅權限係全論壇管理,你咪去第二度攞囉。
我又扣到你剩番10分喇,等你回吓氣先。

怎樣呀 ??? 幹甚麼呀 ??? 為甚麼這樣多字呀 ??? 我看不明白 !!!

今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 11:53 PM 發表

,乜乜乜乜乜,來日方長~~~大把時間陪你

GZAD系dynamic IP...要BAN IP有难度窝......
唓,你小擔心喇,如果我Ban完你之後,你用第二個a/c再入過,
除非你乖乖吔重新做人,唔係嘅一樣照Ban!

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-2-26 11:41 PM 發表
怎樣呀 ??? 幹甚麼呀 ??? 為甚麼這樣多字呀 ??? 我看不明白 !!!

你無睇人哋挑剔緊個版規咩!

有冇兄弟教我怎樣在收費圖貼預覽貼?小弟試過但不成功。多謝幫手。

引用:
原帖由 micmic1352000 於 2007-3-8 04:43 PM 發表
有冇兄弟教我怎樣在收費圖貼預覽貼?小弟試過但不成功。多謝幫手。
其實之前都講個點貼,爬吓舊文啦,再唔明就可以pm呢度任何一位版主。

引用:
原帖由 micmic1352000 於 2007-3-8 04:43 PM 發表
依傢點未 ???
今晚同你食左佢 !!!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。