發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

回復 #103 域奇 的帖子

說得對,大家多些回應,才是發帖者最大的動力!!
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 +10 我很贊同 2006-12-28 03:04 PM

用什麼理由都好,
設"閱讀權限"係減少人流的好辦法,
兩位版主辛苦了。

此處不留人,自有留人處。

引用:
原帖由 taylor_neutron 於 2006-12-30 03:39 AM 發表
點解而家成日有人加 "閱讀權限", 又想俾人睇之餘又唔想俾某D 人睇....好鬼麻煩

再係咁落去, 好多新會員或者未夠權限的人會因為睇唔到好多權限相而唔黎睇 ...
引用:
原帖由 tfluk 於 2006-12-30 09:45 AM 發表
用什麼理由都好,
設"閱讀權限"係減少人流的好辦法,
兩位版主辛苦了。

此處不留人,自有留人處。
設立閱讀權限係維護本論壇發帖者嘅利益,而我亦講過增加閱讀權限嘅方法及理由,新會員亦應該慢慢培養足夠嘅權限,如果連花少少時間回覆帖子或發帖來增加閱讀權限嘅耐性都無,這更何來歸屬感呢?

衹求自己可以看圖,而不理會本論壇嘅資源任人竊取,又係唔係一個良好會員嘅應有態度呢?我們要求的並不是人流的多寡,而係對本論壇有歸屬感嘅良好會員!

網絡上不須閱讀權限來看圖的 Forum 為數不少,但有甚麽圖給人看,相信大家心中有數吧!

如果覺得這裡不能滿足到閣下嘅要求,又何必勉強自己呢?不竟上網衹是求開心吧!
希望在別的地方能找到你們的需要,祝網安!

引用:
原帖由 flashcampaign 於 2006-12-28 02:16 AM 發表

大約要積分700 …
我有啦,不過都係入唔到果d post睇嘅???

"設立閱讀權限係維護本論壇發帖者嘅利益"

發帖者係唔係想佢個post設閱讀權限呢?

胡亂回帖求分數又係唔係3talks精神呢?睇嚟我都要開始賣相啦!

"其實要多少積分係其次,最重要係希望大家可以多啲對發帖者作出鼓勵及陪養出對本論壇嘅歸屬感。"
我唔信呢個係真正理由囉!

如我的簽名:"感謝貼者的無私,讚回貼者的誠意"。3Talks變成咁,我無話可說!

引用:
原帖由 hkw 於 2006-12-31 01:07 AM 發表
"設立閱讀權限係維護本論壇發帖者嘅利益"

發帖者係唔係想佢個post設閱讀權限呢?

胡亂回帖求分數又係唔係3talks精神呢?睇嚟我都要開始賣相啦!

"其實要多少積分係其次,最重要係希望大家可以多啲對發帖者 ...
以閣下註冊至今五個多月,在線時間不足 90 小時,出過 6 個 post ......忽然又會咁熱心?好多新嘅會員都一早已有足夠嘅權限喇!

嘅然你有不滿,我亦借此機會坦白講,有幾個 Forum 嘅會員不停咁係呢度攞相,離普情度係呢度每日出幾多個 post ,佢哋就搬幾多個 post!而且仲要自吹自擂,又話獨家又話原創!仲有,啲相去咗佢哋嗰度後,又加 Logo ,又設閱讀權限添。

一個V字頭嘅 Forum 閱讀權限要50,一個C字頭嘅 Forum 閱讀權限40最高要255添!都係呢度啲相咋,唔信嘅就PM我,我比啲網址你自己睇。

3Talks變成咁,
就係因為有某啲會員為咗一己之欲,就無視論壇嘅本身利益,呢啲又係咪一個良好會員嘅應有行為呢?

至於閱讀權限呢個問題嘅爭議,亦應該告一段落了,如果唔認同或覺得呢度唔適合自己嘅,網絡上嘅世界其實仲有相當多嘅選擇的!

引用:
原帖由 fatmic 於 2006-12-31 01:56 AM 發表
當全部POST都set 到30 ...

我地又點樣可以入去回呢??
其實仲有好多都無 set 閱讀權限嘅,況且3Talks又唔係剩得 818 呢版。

中西美女高清相+大量WS(頁頁都有=不斷更新)小心電腦頂唔住!! -
[閱讀權限 30]
做咩冇啦啦要閱讀權限 30= =

引用:
原帖由 yinloveu1314 於 2006-12-31 03:14 PM 發表
其待有700分~~
不過而家好慘~咩都睇唔到
700分未夠架,你不如貼啲相出嚟,咁咪又有分加又可以快啲到個權限囉。

我成日見到d一樣既reply
會員wtw123

本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 +5 熱心留意版面情況。 2006-12-31 07:44 PM
無次倫語

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。