發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

引用:
原帖由 域奇 於 2007-3-24 04:26 AM 發表

其實你都好清楚喇。
其實我從來都無睇呢d記錄, 所以真係唔多知

重覆貼圖. Sometimes, I used search function but still happen the 重覆貼圖 accidentally.
Usually, I found out 重覆貼圖 after I post out, can I delete my post immediately to avoid 重覆貼圖?  

Please advise.

引用:
原帖由 twclub 於 2007-3-25 02:48 PM 發表
重覆貼圖. Sometimes, I used search function but still happen the 重覆貼圖 accidentally.
Usually, I found out 重覆貼圖 after I post out, can I delete my post immediately to avoid 重覆貼圖?  

Please a ...
其實衹要你每次貼圖時,先花少少時間睇吓人哋出過啲乜野post,再睇吓自己準備貼嘅係新相定舊相,如果係舊相嘅就先搜索一次,咁就可以裞祁避免咗大部份嘅重複相啦。

引用:
原帖由 域奇 於 2007-3-24 04:18 PM 發表

在線時間係唔存在權限問題架喎,呢個衹不過係一過紀錄嚟,係唔會影響到你喺壇內嘅活動能力的。
再請教.

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2007-3-28 11:14 AM 發表

再請教.
吓!你究竟仲有咩唔明呢?

引用:
原帖由 域奇 於 2007-3-28 05:40 PM 發表

吓!你究竟仲有咩唔明呢?
我的問題是上線時間的升級有什麽用,它跟閱讀權限有什麽關係。(附圖)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2007-3-28 09:16 PM 發表

我的問題是上線時間的升級有什麽用,它跟閱讀權限有什麽關係。(附圖)
吓!我咪答咗你在線時間同閱讀權限係無相連關係嘅囉!
嗱,再詳盡啲。
在線時間衹不過係你在線上嘅一個紀錄,並無實際作用。更唔會影響到閱讀權限嘅!(有升無減)
而閱讀權限就係取決於你嘅積分多少而增加或減少!(可加可減)
而家仲明唔明呢?

回復 #259 域奇 的帖子

Crystal Clear ! Thank you Sir.

我見這版的最早一貼是2006年2月.請問有沒有一處也地方把更早的貼收起呢?

windiw_wa兄真係一個問題少年
(講笑咋)

希望閱讀權限可以低d set到30好高= =

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。