發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

引用:
原帖由 sry888 於 2007-4-10 12:40 AM 發表
幾乎所有限權都設30起, 似乎高不可攀
可否大方點大眾化點設稍低權限讓多些會員分享呢?
小小意見 唔對意思請忘記它 設勿扣我分數和權限啊!呵呵!
多謝..多謝! ...
30已經係最低點,其實已經考慮過會員們要到達30權限有無難度,事實已經多次證明要達至30權限一點也不難,比啲心機啦!

引用:
原帖由 arfei 於 2007-4-10 12:50 AM 發表

有點諷刺,此情此境,俱往矣。
對你嚟講就係嘅!注冊咗成9個月,權限仲係得10,又點會唔諷刺吖!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-4-10 07:59 PM 發表

對你嚟講就係嘅!注冊咗成9個月,權限仲係得10,又點會唔諷刺吖!
好 ... 講得好 !!!
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-4-10 07:59 PM 發表

冇既,你要去 discourage D 會員請隨便,串我唔緊要,我都係上來睇下野姐,唔敢講有咩貢獻。我無在意自己的權限有幾多(可能你比較在意),都係有得睇就睇,無得睇就算,只係有 D 感慨現在和以前有 D 唔同,回一回文表達一下罷了。如果你認為冒犯到你的話我無話可說。

不過你個種冷嘲熱諷的態度代表什麼?係咪代表你係度有生殺大權?係咪代表可以唔尊重其他低級的會員?係咪其他低級的會員就唔可以出聲兼要受氣?

我唔會再出聲,最後我想講一句:若要受人尊重,首先要學識尊重別人。各位朋友共勉之。

引用:
原帖由 arfei 於 2007-4-11 12:59 AM 發表

冇既,你要去 discourage D 會員請隨便,串我唔緊要,我都係上來睇下野姐,唔敢講有咩貢獻。我無在意自己的權限有幾多(可能你比較在意),都係有得睇就睇,無得睇就算,只係有 D 感慨現在和以前有 D 唔同,回一回文表達一下罷了。 ...
你千歧唔好誤會,我實在無意打擊任何會員,亦都無意冒犯閣下。衹不過睇完你嘅回覆我反而有多少憾慨啫!

呢度達到30權限嘅會員其實為數不少,大家注冊時都係由零開始,為何會有些人可以短期內達至所需權限,有些人卻始終原地踏步呢?30權限真係咁高不可攀嗎?

老實講,我喺其它論壇度都係個會員仔啫,其它嘅壇一樣設有閱讀權限,而且比起呢度仲高好多添。但係我從來無話因為自己權限不足而去抱怨人哋set權限,想有收獲咪要付出囉!努力去提升自己囉,又唔使去擔,又唔使去抬。衹不過係發吓帖回覆吓啫,又有幾難呀?

呢度要升級其實已經比起其它壇容易好多架喇,升級嘅要求低,版主又會加分。其它壇嘅版主邊有咁多分加呀?(我係某一個壇玩咗成年,有幾千個帖子,啲版主一分都未加過比我呀!)咪一樣去到高級會員。

講咗咁多,我都係想表達一個訊息,閱讀權限唔會因為少部份唔夠權限嘅會員而廢除。不過,設立閱讀權限並非要為難低級嘅會員,純粹係我哋嘅內部行政啫!我想引用你嘅一句話,若要受人尊重,首先要學識尊重別人。無錯,我絕對尊重所有守法嘅會員,但亦希望我所制定嘅規則會受到尊重!

回復 #277 域奇 的帖子

多謝版主回覆。

每個人有上論壇的原因,有些人會很投入去參與,發帖回帖;有的如蜻蜓點水,點到即止。無論是哪一種,我想能夠在這裡相聚都是一種緣份,彼此都應該受到尊重。

對於版主的工作本人是十分欣賞和尊重,亦明白規矩是用來遵守而不是用來破壞的。

版主想必有所誤會,本人於這論壇就如前述一樣如蜻蜓點水,對於閱讀權限實在毫不在意,能看的就看一看,不行的錯過亦不覺可惜,實不存在對此制度有不滿的地方,只是事實上這裡真的改變了,回帖的動機大概就如一位老人家在緬懷往日歲月一樣。
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 +10 我很贊同 2007-4-11 10:40 AM

唉 ... 又成堆字 ... 又有排睇 !!!
今晚同你食左佢 !!!

其實點先可以去到權限 30 呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 2007-4-11 02:38 PM 發表
有一個快啲嘅方法,你將啲分存入銀行,跟住每日都回覆吓帖(要夠10分),之後再將現金連息再存入,唔駛好耐你好快就去到權限30啦!
本帖最近評分記錄
  • 域奇 現金 +10 我很贊同 2007-4-11 07:46 PM

引用:
原帖由 pk1667 於 2007-4-11 02:38 PM 發表
其實前面好多版都有講過,爬吓舊文啦。

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。