發新話題

聽日放榜la....

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-8-10 05:51 PM 發表

盡量講lor~/.\
出到去考你就知咩事,冇人出聲架,要唱獨腳戲..

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-8-10 05:58 PM 發表

獨腳我唔mind ga~
主動射個波俾人有分ge~
但係人地講到一舊飯咁,你又幫唔到佢,成組都一樣咁低分架

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-8-10 06:03 PM 發表

英文分開一個個咁計ga~
佢講到咁,您就叫佢explain more lor~
講得差,成組都會低分
出年就唔知喇

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-8-10 06:08 PM 發表

我出年考,您可以唔信我ge../.\
我不嬲都信你既

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-8-10 06:12 PM 發表

多謝!>3<
好悶ar..
我幫人搵緊面試技巧個d野

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-8-10 03:44 PM 發表
不如您問我英文la~XDDD
我覺得07英文基本上唔難,band2程度都足夠考07英文~
really?? 但係我好似愈黎愈差呀D英文... 唉...
引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-8-10 03:44 PM 發表
不過您要練Oral bor!
Oral唔可以睇小~
Oral ! 佔幾多分呢今年?? 我一般都唔太差~
引用:
而且可能要做SBA(不過我估您地唔洗)~
SBA?? 校本評核?? 我真係唔知bor =_= 聽日番學問下先~
引用:
閱理07冇範本讀ga..真係您識幾多就幾多,冇得靠背拉分
呢個我知... 但係乜唔係我個陣都有閱理架 @@? 我範本個d叫讀本bor XDDDD
引用:
Oral就考朗讀&小組討論
以前中三試過比老師用呢個新課程操過, oral都ok
引用:
綜合呢..就係俾d data您睇&聽,
姐係 listening??
引用:
然係要您完成佢ge mission,例如:寫投訴信、建議書etc
姐係同語文運用一樣??
引用:
出年您地應該會詳細考,有野就問下我la,我盡力幫~
thx 你既解釋, 我明左好多~ 不過仲有好多問題... orz (唔怕麻煩既人可以幫我解埋以上問題 =_=...)
不過我最驚既就係今年冇得拉CURVE... 會殺死好多重考生...
叫返我做s仔會更好-!
不過都可以叫我做餅餅或者小賢既~ lol,,,

宛如橫渡七海的風
一心只想著走路的意義
卻連第一步都無法跨出
只是不斷地增加著自己的藉口

引用:
原帖由 痴情o仔餅 於 2006-8-10 09:15 PM 發表

SBA?? 校本評核?? 我真係唔知bor =_= 聽日番學問下先~

� ...
重讀好似唔洗做校本

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-8-10 09:18 PM 發表

重讀好似唔洗做校本
問下啦我都, 唔係真係到時知要做先驚咩~

叫返我做s仔會更好-!

宛如橫渡七海的風
一心只想著走路的意義
卻連第一步都無法跨出

引用:
原帖由 ~~小豬豬~~ 於 2006-8-11 11:03 AM 發表
hello  , i m 重讀  ,  o5  i  had 10 mark   in hkcee,    this  year  i have 10  mark  too   ,  but  my  eng  and  math  cannot  pass       me     chinese  E(E/D)   eng b F (D/F/u/E)  chinese hist  ...
讀ive囉,英文F左好難搵學校

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-8-11 11:07 AM 發表

讀ive囉,英文F左好難搵學校
我都係迫住讀私校咋...
叫返我做s仔會更好-!

宛如橫渡七海的風
一心只想著走路的意義
卻連第一步都無法跨出

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。