發新話題

大家鐘意劉亦菲多d定係黃聖依多d @@!?

真係分唔倒佢地個樣

我都係鍾意睇華仔版 & 古仔版o既神雕
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 tango 於 2006-7-19 02:38 PM 發表

講真- -我岩岩睇神鵰果時都以為小龍女係聖依- -!!後尾先知係亦菲- -!!
2個既相似度我覺得有6-7成- -"
直正我睇到呢段貼文之前我都重以為係性衣做緊射鵰

我鐘意亦菲

引用:
原帖由 JarvisCocker 於 2006-7-20 12:30 AM 發表
真係分唔倒佢地個樣
唔好話你- -我第一眼睇e張相- -~~我都分唔出!!!
[/img]

引用:
原帖由 eric 於 2006-7-20 01:03 AM 發表
我都係鍾意睇華仔版 & 古仔版o既神雕
古仔同華仔我都已經無乜印象啦~~不過聽我阿哥講~~華仔個版本係最正喎@@"
[/img]

引用:
原帖由 道明 於 2006-7-20 01:23 AM 發表

直正我睇到呢段貼文之前我都重以為係性衣做緊射鵰

我鐘意亦菲
你同我阿哥一樣~~睇完幾集都唔信小龍女唔係聖依演的-_-"

我都係鐘意亦菲多d>o<!
[/img]

引用:
原帖由 tango 於 2006-7-20 10:55 發表

古仔同華仔我都已經無乜印象啦~~不過聽我阿哥講~~華仔個版本係最正喎@@"
華仔版本我都未出世,我以前細過睇重播睇過
我都覺得係最正,原本覺得古仔版本唔好睇
但係因為而家呢個版本,所以覺得古仔版本都好好睇

引用:
原帖由 eric 於 2006-7-21 12:42 AM 發表

華仔版本我都未出世,我以前細過睇重播睇過
我都覺得係最正,原本覺得古仔版本唔好睇
但係因為而家呢個版本,所以覺得古仔版本都好好睇
未出世- -唔信>o<!?~~
[/img]

引用:
原帖由 tango 於 2006-7-21 15:06 發表

未出世- -唔信>o<!?~~
華仔版,修羅、性哥佢地就出左世!
我同東風都未出世呀,你要拗行遠o的先啦

引用:
原帖由 eric 於 2006-7-22 12:40 AM 發表

華仔版,修羅、性哥佢地就出左世!
我同東風都未出世呀,你要拗行遠o的先啦
ICIC~我仲以為你係大哥哥tim^^"
[/img]

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。