發新話題

3 Talks 大換血?

引用:
原帖由 金田輝金田輝 於 2006-9-8 02:39 PM 發表

我果版係賽馬,但係冇馬跑咁点算呀!
做埋澳門啦!!   

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-9-8 08:56 AM 發表

呢個我都知...因為劍2都冇人玩了...世盃又完左~
(p.s...你舉果d...都係我做版主...玩針對...=口=)
其實我想話30日冇出post就要炒唔可以用係所有地方

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-8 04:51 PM 發表

視乎咩版區啦
我都唔想因為D掛名版主,而連累埋其他版主
我冇惡意架

但我見好多申請做版主個d都冇乜出post,其實應該唔俾佢地做至岩,除非好似勁舞團果個有一大堆介紹,證明佢真係有誠意,唔係就唔好俾d 十年都唔出句聲既人做

版主申請條件 /  資格 :
1. 必須為活躍會員 (級別:中級會員或以上), (如已在其他論壇擔任過版主工作,請列明, 這等同擁有中級會員資格)

↑ 有d 人做左好耐會員,分數有番咁上下,好易就做到中級會員,但係就好耐都唔見佢出聲
所以依我之見,仲要睇埋佢近期既發言量,先可以決定俾唔俾佢做

仲有....點解依條友新手都做到版主既?仲成個月都冇post,又少上黎
http://www.3talks.com/profile-username-Fung18503.html

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-8 09:07 PM 發表

同意呀!
同埋,我覺得有D用工作或者學業理由話唔得閒既會員,都唔適合做版主囉
我會覺得,既然都分配唔掂自己時間,仲做黎做咩
嗯,版主申請資格真係要改改佢,同埋要睇下佢平時做過乜先好,而家好似好易俾d新人申請版主,做左之後又唔見左人,有d做一排就玩失蹤

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-8 09:07 PM 發表

同意呀!
同埋,我覺得有D用工作或者學業理由話唔得閒既會員,都唔適合做版主囉
我會覺得,既然都分配唔掂自己時間,仲做黎做咩
唔知我算唔算其中一員呢
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-8 10:31 PM 發表

你德高望重喎美腿專家
呵呵呵
跟你還有一段距離啊
貓仙人
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-9-8 10:35 PM 發表

我回塘啦
整體上的事
與你無關喎

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-9-8 10:50 PM 發表

我又唔同意wo,版主唔出聲唔代表佢冇做野ga ma~
如果版版夠熱鬧,版主靜下都好正常姐~/.\
咁有時已經多野做,版版又多野管, ...
有幾多野管呀,咁辛苦就咪鬼做啦
好多人做版主都係為個名,做左之後就不負責任,由得個版自生自滅

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-9-8 10:50 PM 發表

PS:我開不了口?
冇左回覆個制ge?

PPS:睇黎我部腦都好問題..=o=” ...
我都係咁喎,唔知點解係"全城熱點"同"3Talks主打"兩區都冇回覆個制

引用:
原帖由 *晞兒∼ 於 2006-9-8 11:17 PM 發表

我都係版主,我唔明到底係我效率太低、我版版ge版規太嚴、定其他原因,
個個都話版主冇野做,咁點解我online例牌有功夫ga呢?
...
有冇做野我地有眼睇既,出到去forum主頁,一眼已經睇到幾個掛名版主

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。