發新話題

好消息

引用:
原帖由 亡心 於 2007-1-31 03:23 PM 發表

HEH..我呢度好多醫生結左婚.
但唔知多唔多利是逗
診所?
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 toester 於 2007-1-31 15:21 發表

呵呵呵 咁就夠哂時間去女痕囉
我都想去下女痕
去邊好?冇諗過咁多日假
冇PLAN喎
[

引用:
原帖由 亡心 於 2007-1-31 03:24 PM 發表

但人工低呢...得1半月既雙糧幫補下
所謂人心不足就蛇吞象, 做o左神仙都未必滿足,
只怕天梯依然未搭起, 牛頭馬面來將你捉!
落到地獄就想做閻王, 做o左閻王又怕孤獨,
問君何所欲? 問君幾時先至滿足?
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 亡心 於 2007-1-31 03:31 PM 發表

我都想去下女痕
去邊好?冇諗過咁多日假
冇PLAN喎
我就諗住再去泰國
我鍾意夏天 有幾年都去左泰國過年
d 酒店又大又靚 有間個泳池大到成個海灘咁
泳池分幾層 水中有樹 有涼亭 有瀑布
泳池中仲有酒吧 可以游去泳池中間既酒吧浸住水飲 cocktail
酒店房間仲要係水上既 佈置到成個森林咁 諗起都想即刻去

引用:
原帖由 toester 於 2007-1-31 15:48 發表

我就諗住再去泰國
我鍾意夏天 有幾年都去左泰國過年
d 酒店又大又靚 有間個泳池大到成個海灘咁
泳池分幾層 水中有樹 有涼亭 有瀑布
泳池中仲有酒吧 可以游去泳池中間既酒吧浸住水飲 cocktail
酒店房間仲要係水上既  ...
OHH>.....但我唔中意太國
去唔去好呢?..XDD
[

引用:
原帖由 toester 於 2007-1-31 15:28 發表

診所?
我老細係醫生..又開藥行
仲係中大敎授..XDDD
[

引用:
原帖由 toester 於 2007-1-31 15:36 發表

所謂人心不足就蛇吞象, 做o左神仙都未必滿足,
只怕天梯依然未搭起, 牛頭馬面來將你捉!
落到地獄就想做閻王, 做o左閻王又怕孤獨,
問君何所欲? 問君幾時先至滿足? ...
唉...工作時間長..工作量多
相比之下唔抵喎你明唔明?
多野做到你唔信...
不過開左個POST先知好多人都好多野做
DDD
[

我份工算自在 返十點  休六日 平時四點零就走得
不過成日要應酬 陪客食飯 都算係工作一部份
最緊要有生意 幫 d 客賺到錢

引用:
原帖由 toester 於 2007-1-31 16:31 發表
我份工算自在 返十點  休六日 平時四點零就走得
不過成日要應酬 陪客食飯 都算係工作一部份
最緊要有生意 幫 d 客賺到錢
疏乎囉..
[

wkaka  我都唔同了

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。