發新話題

睇相又貼出去 ... 的會員請注意 , 唔該 !!!

是呀有d相見到 logo整滿張相都唔知睇相定睇 logo 勁醜

引用:
原帖由 域奇 於 2007-1-12 18:02 發表

你唔係喺呢度問呀! 要公開講嘅一早都公開咗喇!我哋好顧全人哋嘅面子嘅。

希望嗰幾位朋友睇完呢個 post 會收歛啲啦!唔係到時又要開多幾個私密論壇,咁佢哋抄相就難好多囉。 ...
但是這幾個人,就令我們唔夠權限和新加入的人死回爛回 ,灌水又唔想(因為都不是真心回 ),但到時開個私密論壇,他們夠權限咪一樣

agree & support

我支持!!!

引用:
原帖由 御神苗月 於 2007-1-12 06:23 PM 發表

但是這幾個人,就令我們唔夠權限和新加入的人死回爛回 ,灌水又唔想(因為都不是真心回 ),但到時開個私密論壇,他們夠權限咪一樣
我真係對唔夠權限嘅朋友感到非常抱歉。至於如果真係開私密論壇的話,你放心,唔係計權限嘅。就正如娛樂貼圖會議室咁樣,不過真係唔想再攪咁多嘢喇。

我只是看相的,沒抄過相

引用:
原帖由 fired 於 2007-1-12 11:24 PM 發表
好心虛哦~最近我也開始給圖片加LOGO,既然都唔中意的話,那就不加。不過說道權限的話,我 真的很反感,以前在ENT***我係銀牌會員,但還是很討厭那種方式,所以那裏我 已經不去,那個ID還有,有人要得話PM我~~~
不 ...
咁就最好貼啲出嚟同大家分享吓喇。

引用:
原帖由 symbian 於 2007-1-13 01:37 AM 發表
怪吳之得有D post開吳到啦,我原來仲以爲3talks搞乜小圈子,分階級,原來係甘。

抄相都算啦,邊度吳係抄來抄去,有時我都會係P2PZONE見到哩度D相,不過加自己logo扮原創就未見過。

見到我會過來3talks report下,建議置頂開番個帖子,方便舉報。
多謝你嘅關心,不過唔需要開個 post 嚟舉報喇。其實都已經知道係邊個,衹希望嗰啲兄台唔好再做埋啲咁愚蠢又倡狂嘅行為啫。

回復 #1 衛蘭 的帖子

明白哂!

yes

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。