發新話題

道歉啟示 有關中文接龍

哈哈.....我是論壇上第一(現金)  ........到頭數.........哈......哈.....哈.........

系開口中到走多兩轉都系番到啦...........

我都唔見左幾十分.......

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-1-18 02:46 PM 發表
分數身外物,阿彌佗佛~~
你講得好啱,不過出自啲富戶口中,個感覺會幾怪吓。

派錢行動結束
在此出過 post 既都有份
一共有二十個人
仲有乜要求投訴 可 PM 我
(但我未必受理)哈哈哈
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

無左第一了......

引用:
原帖由 一生人 於 2007-1-19 05:51 PM 發表
無左第一了......
搵人扣你分囉

引用:
原帖由 MONKAM 於 2007-1-17 07:22 PM 發表
分就算啦,我回左10次都唔夠
不過個條友真係討厭喎
我想問下係唔係版主幫我加分
無啦啦多左成千分

引用:
原帖由 MONKAM 於 2007-1-19 09:46 PM 發表

我想問下係唔係版主幫我加分
無啦啦多左成千分
你有多就比D我......我唔見左干幾都是得一千.......

(說笑啫....開口中我都中左五十幾次......)

引用:
原帖由 toester 於 2007-1-19 09:53 AM 發表
派錢行動結束
在此出過 post 既都有份
一共有二十個人
仲有乜要求投訴 可 PM 我
(但我未必受理)哈哈哈
多謝多謝,其實我應該賺了,有啲唔好意思

舊既唔去
新既點黎
係咪咁講先

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。