發新話題

攪(o麥)鬼成日關閉回覆ar???????

引用:
原帖由 toester 於 2007-2-8 01:29 AM 發表

收到 先多謝你 但我唔識

公司入到 就肯定吾係 ban a/c 因我用另一戶口
u use 網上行 就應該吾會係 ban IP (I also use 網上行)
so I think 最大可能都係 offline files

有朋友叫我重新清機 再裝 window 但我不想
重裝都唔得架,唔搬屋就......認命喇!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-8 01:36 發表

上頭唔配合,有乜法子,唉
唔記得當初我提過呢個方案咩!
人地唔批之嘛
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 fsb800 於 2007-2-8 01:41 AM 發表

以為收吾到

> 公司入到 就肯定吾係 ban a/c 因我用另一戶口
甘公司用吾用到 平時果個a/c?

> 2) 有無試過用其他 browser 入? e.g. 你用開 IE, 就試下用 FireFox唔識
你用緊乜browser?

> 4) t ...
原有的在公司當然不會試啦
一試又釘埋就連在公司亦不用上了
我是電腦白痴來的
你講既野我真係唔明
可以講白 d 嗎
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-2-7 11:51 PM 發表

後天自己學精d囉~~~
學到就唔係蠢啦.......

引用:
原帖由 fsb800 於 2007-2-8 01:55 AM 發表

假設你用開個a/c叫 toester, 另外在公司仲開到果個叫 toetoe
1) 你在家 開吾開到 toetoe?
2) 你睇網頁果時 係米開 IE (Internet Explorer)?
3) 除左公司外 有無試過在其他電腦 試用 toester? (朋友家 網吧 etc)

...
無架喇,佢呢個係死症嚟,因為我都試過。而且我都試過你提供嘅方法添!
但係我搬咗屋後,以前唔上得嘅壇開番個新a/c又入得番喇!

引用:
原帖由 fsb800 於 2007-2-8 02:14 AM 發表

同一方法
你果部吾work 佢果部可能work
你果部work 佢果部又可能吾work

only base on 佢用網上行呢一點 我就堅信一定解決到
解決的意思係.. 我堅信有辦法可以令佢在家都入得番 ...
死心不息,希望你得喇。

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-8 02:21 AM 發表

你唔熟又唔識電腦,好心就咪同人拗啦,睇見都唔知串唔串你好,好難做架大家~~
咩呀,咁我試過吖嘛,我以前都比人ban唔少a/c喇。

假設你用開個a/c叫 toester, 另外在公司仲開到果個叫 toetoe
1) 你在家 開吾開到 toetoe?
2) 你睇網頁果時 係米開 IE (Internet Explorer)?
3) 除左公司外 有無試過在其他電腦 試用 toester? (朋友家 網吧 etc)

1)在家都不行 一入網頁就釘左 轉左 ip 都不行
2)應該係掛 (唔係一定要既咩?)
3)在任何電腦都不行 因一入個名就即釘 我曾經叫人幫我試過
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 fsb800 於 2007-2-8 02:14 AM 發表

同一方法
你果部吾work 佢果部可能work
你果部work 佢果部又可能吾work

only base on 佢用網上行呢一點 我就堅信一定解決到
解決的意思係.. 我堅信有辦法可以令佢在家都入得番 ...
希望得啦

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-8 02:30 AM 發表

單憑你既電腦程度,齋講我對你無信心囉
我唔相信齋講你就可以做得到
一定要指實你教你,你至有機會做到
做人留番啲餘地好啵。

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。