發新話題

哈哈 開口中真係中左

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-1-26 02:25 AM 發表

自選號碼不外想陰人啫,多數會係啲個位數,99x,齊頭數或者lucky number 之類...
一開口就中 我中過十幾次啦 大部份都係中 500
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

以上人士, 真係未見過窮人~~

偶便是壇幣回收的失害者~~ 現金也給寵物吃掉
然后餓死了他....呵呵~

很久沒來~ 有新遊戲嗎? 股票市場??

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-1-26 11:37 AM 發表
以上人士, 真係未見過窮人~~

偶便是壇幣回收的失害者~~ 現金也給寵物吃掉
然后餓死了他....呵呵~

很久沒來~ 有新遊戲嗎? 股票市場??
有股市你都未夠資格玩啦
見你咁窮 過幾千蚊你玩住先啦
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 toester 於 2007-1-26 11:39 AM 發表

有股市你都未夠資格玩啦
見你咁窮 過幾千蚊你玩住先啦
感謝大大啊!! --" 你每日利息也不止~~
-3-""

其實...開口中...中左應該有獎啊...
如果比我...改成咁:

玩...扣10分...
十個人玩...(估唔中)...就累積左100分...
估中果個...拎晒...

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-1-26 11:46 AM 發表
其實...開口中...中左應該有獎啊...
如果比我...改成咁:

玩...扣10分...
十個人玩...(估唔中)...就累積左100分...
估中果個...拎晒...
我贊成

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-1-26 11:43 AM 發表

感謝大大啊!! --" 你每日利息也不止~~
-3-""
當然啦 我每日利息 60 幾萬
但你要知道 我都是由零開始的
世上無免費午餐
以前從未有人過錢比我架

呵呵~金多寶....咁開心~~
每逢過時過節會否更多呢??

引用:
原帖由 toester 於 2007-1-26 11:47 AM 發表

我贊成
不過...邊個寫呢個program...

中啊中啊 又唔見中6合彩

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。