發新話題

3Talks BBQ , 大家有冇興趣 ???

引用:
原帖由 tai 於 2006-12-21 01:54 AM 發表

仲買PS2....買都買PS3啦
我仲有好多PS2 game 都未玩哂喎,PS3玩唔玩得啲 game架?

引用:
原帖由 一生人 於 2006-12-21 01:59 AM 發表

X,BOX B360....三千到......
其實我有部 3 年多又厚又未改既 ps2 喇 ...
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 tai 於 2006-12-21 02:03 AM 發表

寶馬山B隊我識得一個叫呀勳ccc不過你唔好話我講呀(我係呀)
消防員 ... 我都想做架 ... 我最愛救火
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 域奇 於 2006-12-21 01:43 AM 發表
一係戴白手襪,一係咬飲管囉。
(約喺荃灣等,無理由呀修羅兄會唔浦頭架?)
我地都未見過.点知邊個同邊個...系唔系3Talks D會員個個字張子牌   [一生人]    [域奇]    [衛蘭]   [ ㊣修羅-黑暗㊣ ]......

引用:
原帖由 tai 於 2006-12-21 02:07 AM 發表

ps3好似玩唔到ps2 d game
我上星期去左日本旅行見到買ps3有nds送(60g都係為4000到)..攪到我都好想買...不過香港電壓唔同冇買到>"<
咁仲好,唔使心思思,等遲啲跌價嘅時侯先買。

引用:
原帖由 tai 於 2006-12-21 02:03 AM 發表

寶馬山B隊我識得一個叫呀勳ccc不過你唔好話我講呀(我係呀)
佢系B定C我都唔清楚,明天他要番工......(高佬國)........

o拿 ... 咁啦 ... 我留電話 923080xx , 保持聯絡

我眼訓喇 , 頂唔住 ...

我改左喇 ...
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 一生人 於 2006-12-21 02:08 AM 發表

我地都未見過.点知邊個同邊個...系唔系3Talks D會員個個字張子牌           衛蘭]   ㊣修羅-黑暗㊣ ]......
電聯咪得囉!係去嘅就PM我哋啦。

引用:
原帖由 tai 於 2006-12-21 02:11 AM 發表

到時要好似機場d人接機咁要囉牌...係牌到寫3talks咪得囉(呢個主意係咪好好先^^)
咁邊個寫.....個個都意維有人寫....点知原來無人寫....到時電話又唔知....又無攞子牌.....唔通馬上去網吧上網抓人咩.....

引用:
原帖由 衛蘭 於 2006-12-21 02:19 AM 發表
o拿 ... 咁啦 ... 我留電話 92308026 , 保持聯絡

我眼訓喇 , 頂唔住 ...
你就咁留個電話喺度,比人玩電話你就知死!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。