發新話題

關於驗身的問題...

引用:
原帖由 NASAA 於 2010-2-7 10:47 PM 發表

我個人認為價錢太平你更要小心, 可能捒佐間唔係幾專業而d結果唔係好幾準,身體要緊, 有d錢是唔慳得.
多謝你的建議,我會小心D!

引用:
原帖由 Shirly 於 2010-2-9 11:20 PM 發表
jenny,關注下網站啦~~~~網站更詳細!
嗯,我會噶啦,新年快樂,恭喜發財

系啦,我想問問,報告方面系米只能自己去羅?

引用:
原帖由 elsaluo 於 2010-2-25 10:11 PM 發表

好似仲可以寄報告架,唔洗返去囉,不過我個人覺得醫生親身講解會好d
“ 好似”......唔確定噶?

引用:
原帖由 Shirly 於 2010-3-2 01:01 PM 發表

可以郵寄報告,不過醫生講解報告系唔收費的
收到,咁我想問如果約佐時間後,想改期得唔得?

同埋報告可否他人代取?

引用:
原帖由 Shirly 於 2010-3-8 10:25 PM 發表

得噶,無問題的
好,thx

引用:
原帖由 Shirly 於 2010-3-8 10:30 PM 發表

他人代取要受權書
哦,原來他人代取都得!會唔會有姑娘通知翻去體檢的?

引用:
原帖由 tracy@@ 於 2010-3-12 05:07 PM 發表
簡單來講,報告可以親自取,也可以他人代取,都可以郵寄報告
當然,會有專人通知取報告的,同埋會通知去檢查(預約佐的)
都會通知的?服務真系周到

如果感冒佐或者其他唔舒服,會唔會影響體檢的結果?

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。