22 123
發新話題

有冇人打喪屍? 快入來幫拖

有冇人打喪屍? 快入來幫拖

202.67.150.233:27015

CSS 喪屍mode

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-13 08:14 PM 發表

無得玩... >.<
咩黎架?點樣架?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

HAHA 做左人地server既異型殺手, 可以唔駛比面人, 下下爆頭
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-13 08:37 PM 發表

畫面好正下咁啵
css靚過cs好多嫁

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-13 08:43 PM 發表

咪講啦,我都買唔到
仲係度講,誘惑我!

打左一晚. 應該係咁la
ct:
平時最少用果d槍打喪屍係最勁既
de, 打落個頭3下就死, 冇槍用時最好用佢, 用左就成地都有槍比你執.
tmp界頭仔, 埋身隊住個頭梳半隻匣就ko一隻, 身輕易走.
shot gun, 用彈幕迫返d屍出去, 必中咁濟, 除非條友好屎下下air, 因為要reload耐, 所以一team人用最好
m249, 高穿透, camp係冷氣糟, 樓梯, 一定殺到4,5個, 因為d屍趴行係比平時慢好多
awp?! 自認玩返css咁上下既都可以try try, 不過d屍既活動力同jumping power比平時高20%左右, 除非槍法好, 可以係15秒內打個頭2野, 唔係都唔好用, 一陣miss晒比人笑就唔好la, 因為d屍每一排就加血, 加左就要3槍了
手榴彈有用既, 可以玩拋密, 係空中爆d屍都會傷.
你想走時用刀仔, 不過d屍既刀仔就係你既20%, 要不時打佢2槍先捱得住

ts:
勁跳, ct一入場, 子彈有限, 掃晒就冇, 好快就可以生劏.
踩人, 因為跳得比平時高, 一跳上去個人上面就壓住個人走唔到, 對住個頭右插又一件.
一堆上, 封晒d路就易d執死雞
去d平時打css camp唔到既位, 因為你既活動力大左, 一野就可以跳上去冷氣糟, 玩偷襲一流
連插, 好緊要, 每插中一下個stopping power會令個ct行得更慢, 用左插3,4下就搞掂, 一定連彈都未換完

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-13 09:36 PM 發表

嘩,會加血架D喪屍
會嫁

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-13 09:44 PM 發表

唔快快手殺佢,打完佢\\幾槍,轉頭又復活返?好激啵
一定要head shot先得, 最好玩 kaka

X, 宜家打唔打 zombie ar?

22 123
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。